Gina Pistol, apariție inedită la filmările de la Chefi la cuțite

Apariția Ginei Pistol de la filmările show-ului de cooking Chefi la cuțite i-a surprins plăcut pe fanii prezentatoarei TV.

Gina Pistol, apariție inedită la filmările de la Chefi la cuțite

Gina Pistol are o relație apropiată cu urmăritorii ei și îi ține la curent cu privire la activitățile și proiectele profesionale în care este implicată. 

Filmările de la „Chefi la cutițe” au început de ceva timp, iar Gina Pistol va prezenta sezonul 10 al emisiunii de la Antena 1. Vedeta a lipsit de la jumătatea sezonului 9, fiind într-o stare avansată a sarcinii și a fost înlocuită de către Irina FodorDupă ce Gina Pistol a devenit mamă pentru prima dată în luna martie a anului 2021, ea și-a reluat rolul de prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite.

Fanii show-ului de cooking de la Antena 1 așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe Gina Pistol în emisiune, însă, până când emisiunea va fi difuzată, ea îi încântă cu o serie de cadre de la filmări. Recent, prezentatoarea TV a împărtășit cu aceștia mai multe imagini de pe platourile de filmare, iar urmăritorii ei au remarcat faptul că vedeta se află într-o formă fizică de invidiat. 

Pe tot parcursul sarcinii, dar și după ce a devenit mamă, Gina Pistol a vorbit deschis atât despre schimbările prin care trece corpul ei, momentele plăcute pe care le-a întâmpinat, cât și despre cele dificile, iar fanii au apreciat-o pentru sinceritatea ei. 

Gina Pistol a făcut mărturisiri despre cum a experimentat rolul de mamă și despre fiica ei și a lui Smiley, Josephine. Prezentatoarea TV a vorbit și despre momentele grele din punct de vedere emoțional, adăugând faptul că au existat și situații în care a plâns. 

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeia sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală, care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. (…) Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori”, a povestit Gina Pistol în emisiunea „8, 8 și ceva, FIX, cu Smiley.”

Citește și:
Andreea Antonescu, declarații despre cum se menține în formă maximă la 39 de ani: „Încerc să am un stil de viață sănătos'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people