Ștefan Bănică Jr, primele declarații după ce a fost văzut cu Irina Fodor, în fața casei lui: „Nu mă justific când cineva mă vizitează”

Ștefan Bănică Jr. a transmis un mesaj tranșant referitor la scandalul în care este implicat alături de Irina Fodor.

Ștefan Bănică Jr, primele declarații după ce a fost văzut cu Irina Fodor, în fața casei lui: „Nu mă justific când cineva mă vizitează”

Ștefan Bănică Jr și Irina Fodor au fost implicați într-un scandal, după ce au apărut imagini cu prezentatorii TV, în fața casei artistului. După ce Lavinia Pîrva, soția cântărețului, dar și Irina Fodor au postat mesaje pe rețelele de socializare în care au explicat situația, juratul de la X Factor a făcut lumină în acest caz.

Mesajul tranșant transmis de Ștefan Bănică Jr.

Artistul a transmis un mesaj tranșant și concis prin care a susținut că zvonurile apărute în ultimele zile și scandalul în care este implicat îl afectează atât pe el, cât și persoanele dragi lui. Juratul de la Antena 1 a simțit nevoia să încheie aceste speculații și să pună capăt situației care a degenerat complet.

„Nu mă justific când cineva mă vizitează acasă, dar acum simt nevoia să închei speculații făcute în presă pe seama mea și a colegei mele de prezentare, Irina Fodor, pentru că mi se pare prea mult. Sunt speculații care îi pot afecta pe cei din jurul meu și familia Fodor, care mi-e dragă”, a scris Ștefan Bănică jr, pe contul personal de Instagram.

sursa foto: Instagram

Răzvan Fodor a vorbit despre scandalul în care este implicată soția sa

De asemenea, soțul Irinei Fodor a postat și el un videoclip pe contul său personal de Instagram, în care a vorbit despre situația apărută în mediul online. Răzvan Fodor a menționat că nu a mai fost niciodată implicat într-un scandal, iar speculațiile apărute sunt nedreptate față de soția sa, dar și față de fiica lor.

„Înțelegem, fac de foarte mult timp treaba asta și înțelegem cum funcționează presa scrisă. Am așteptat o zi, două… m-am gândit că sună cineva și întreabă ‘Băi, Fodor, Irina, aveți ceva de spus?’ E OK, am mai trăit treaba asta. […] Am zis să vă spun că mi se pare nedrept ce ați făcut pentru că eu, de aproape 25 de ani de când fac treaba asta… nu există niciun articol cu mine în care să fiu implicat într-un scandal. […] Acum cu un singur articol ați dat de pământ cu ea și e nedrept. Și e nedrept și față de fiică-mea. Fiică-mea, care e o fetiță foarte bine educată, când o să citească articolul ăsta, poate lunile viitoare, poate mâine, cum o să îi explic eu asta?”, a spus Răzvan Fodor pe Instagram.

Irina Fodor și Ștefan Bănică Jr. prezintă împreună emisiunea difuzată la Antena 1, „Dancing on Ice: Vis în doi”. Cum emisiunea este live în fiecare weekend, cei doi se pregătesc alături de întreaga echipa pentru a asigura un show pe cinste de fiecare dată. Potrivit declarațiilor Irinei Fodor, dar și a unui email postat de ea pe pagina sa de Instagram, întâlnirea de la vila artistului a avut loc și cu alte persoane din staff.

Citește și:
Premiile Grammy 2022 – Cele mai HOT cupluri de vedete

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people