Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, dezvăluiri după 10 ani de relație: „Am trecut împreună şi prin bune, și prin rele”

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au făcut mărturisiri după zece ani de când sunt într-o relație. Ce au dezvăluit cei doi?

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, dezvăluiri după 10 ani de relație: "Am trecut împreună şi prin bune, și prin rele"

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva vor împlini în curând 10 ani de relație. Cei doi s-au căsătorit în 2017, iar în 2019 au devenit părinții unui băiat, pe nume Alexandru.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Au preferat să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii publicului și au trecut peste toate dificultățile pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului. 

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au vorbit deschis despre relația lor în numărul de aprilie al revistei VIVA!, pe a cărei copertă apar cei doi. Artistul a spus faptul că atât momentele frumoase, cât și cele mai puțin plăcute le-au făcut relația să fie tot mai solidă. 

„Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape 10 ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie. Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt. Dacă vrei, mai degrabă ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei. Acum 10 ani nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru.”

Lavinia Pîrva a recunoscut că au intervenit mai multe schimbări în cei 10 ani de când este formează un cuplu cu celebrul artist, însă a mărturisit că este la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Atât cântăreața, cât și partenerul ei susțin că venirea pe lume a lui Alexandru i-a unit. Ștefan Bănică mai are doi copii, pe Radu Ștefan, băiatul cel mare, din relația cu Camelia Constantinescu, și pe Violeta din căsătoria cu Andreea Marin.

„S-au schimbat multe lucruri, însă eu sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Sigur că ne-am maturizat în relaţie, au existat momente mai uşoare, dar şi mai dificile, peste care am trecut împreună. Dar cel mai mult cred că ne-a unit venirea pe lume a acestui „spiriduş”, aşa îmi vine să-i spun, pentru că asta îl caracterizează. Alexandru este cu totul deosebit şi de foarte multe ori mă uit şi mă întreb: „Doamne, cum am adus pe lume o asemenea minune?!”. Pentru mine e copilul perfect, iar asta mă minunează.”

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au dezvăluit și care sunt valorile care stau la baza relației lor de cuplu. 

„Relaţia noastră e construită pe încredere şi libertate. Eu merg pe premisa că nimeni nu poate pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deţine pe nimeni. Aşa că ne iubim necondiţionat”, a spus Lavinia Pîrva.

„Pe înţelegere reciprocă şi comunicare, chiar dacă e greu de crezut că aceste lucruri vor funcţiona tot timpul perfect într-un cuplu. Ideea e că trebuie să te străduieşti să funcţioneze”, a declarat Ștefan Bănică pentru VIVA!.

Citește și:
Raluca Bădulescu, despre reproșurile care i se aduc după ce a slăbit foarte mult: „Sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people