Vlad Gherman, fotografie inedită alături de Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și-a surprins fanii cu o imagine în care apare alături de Oana Moșneagu, actuala lui iubită, și Cristina Ciobănașu, fosta lui parteneră.

Vlad Gherman, fotografie inedită alături de Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu

În luna ianuarie, Vlad Gherman a confirmat că formează un cuplu cu Oana Moșneagu. Anunțul actorului a venit la ceva timp după ce fanii și-au pus o serie de semne de întrebare cu privire la o posibilă relație între cei doi, având în vedere apariția mai multor imagini cu ei împreună pe rețelele de socializare.

Vlad Gherman și fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu, au dezvăluit, în urmă cu mai bine de un an, printr-un video emoționant publicat pe rețelele de socializare, că se despart, după o relație de nouă ani. În ciuda faptului că s-au separat, cei doi sunt prieteni apropiați, dar și colegi pe platourile de filmare ale serialului „Adela.”

Recent, Vlad Gherman a publicat pe contul lui de Instagram o imagine în care apare alături de actuala lui iubită, Oana Moșneagu, și de Cristina Ciobănașu, fosta parteneră. Fotografia a fost însoțită de mesajul: „Breaking News! Continuați voi titlul posibilului articol.”

Comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară, care au fost luați prin surprindere de imaginea publicată de actor. „Vlad Gherman, între trecut și prezent”, „Să sperăm că Oana chiar te va iubi cu adevărat și nu își va bate joc de sufletul tău bun… Multă fericire ție și Oanei!”, „Trecutul / prezentul / privirea e viitorul! Să fiți sănătoși și fericiți așa cum sunteți!”, „Sunteți minunați”, sunt câteva dintre comentariile primite de Vlad Gherman de la urmăritori. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt într-o relație de câteva luni, iar fanii celor doi s-au întrebat încă de la început de ce aceștia au așteptat ceva timp înainte de a face public faptul că formează un cuplu. Cei doi au decis să facă unele precizări pe marginea acestui subiect prin intermediul unui vlog.

„Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…), eu am stat atâta timp la ea cu Cris, ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună „de ce, Vlad?'. Chiar îmi făceam griji”, a mărturisit Vlad Gherman, vorbind despre fosta lui logodnică, Cristina Ciobănașu, și Ruxandra Ion, mama adoptivă a Cristinei și cunoscuta producătoare de seriale, inclusiv a serialului „Adela.”

Oana Moșneagu a mărturisit că s-au temut să spună că formează un cuplu în eventualitatea în care relația lor nu ar fi funcționat și, bineînțeles, nu știau cum va reacționa Cristina Ciobănașu, fosta logodnică a lui Vlad, însă aceasta s-a bucurat pentru cei doi.

„Cred că asta a fost cea mai mare barieră pe care, după ce am depășit-o, totul a curs foarte firesc și nu am mai avut probleme și ne-am relaxat și noi”, a mai zis Vlad.

Citește și:
Jorge, dezvăluiri despre problemele din relația cu soția lui, după 8 ani de căsătorie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people