Ce părere are, de fapt, Oana Moșneagu despre actuala relație dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună de câteva luni și recent cei doi au făcut un pas important în ceea ce privește relația lor.

Ce părere are, de fapt, Oana Moșneagu despre actuala relație dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt într-o relație de câteva luni. Cei doi lucrează împreună la serialul „Adela”, difuzat și produs de Antena 1. Fanii celor doi s-au întrebat încă de la început de ce aceștia au așteptat câteva luni bune înainte de a face public faptul că formează un cuplu.

Mai mult decât atât, fanii celor doi au fost luați prin surprinde atunci când au văzut recent pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care Vlad Gherman apare alături de fosta lui logodnică, Cristina Ciobănașu.

Bineînțeles, acest lucru a dus la mai multe neînțelegeri, iar Oana Moșneagu s-a văzut pusă în situația de a lămuri lucrurile și a explica ce părere are despre faptul că iubitul ei are în continuare o relație atât de apropiată cu fosta lui logodnică

„Doamne, dar ce curioși mai sunteți! Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta. Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări. Sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni”, a declarat Oana Moșneagu în mediul online.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au mutat împreună

Recent, Vlad Gherman a dezvăluit prin intermediul unui video publicat pe contul personal de YouTube că el și partenera lui, Oana Moșneagu, au făcut un pas important în relație. Mai exact, s-au mutat împreună. 

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.”

Actorul a vorbit și despre schimbările care au apărut după ce partenera lui s-a mutat la el. 

„Am ales să rămânem la mine pentru că ne place și mai mult apartamentul ăsta, e foarte cozy, e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi. Am zis hai să rămânem la mine. În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că întrebați, este faptul că în zona în care aveam o masă am pus un dulap, un șifonier tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier și am zis, ok, am înțeles, ai nevoie de spațiul tău pentru haine, se rezolvă. Vor fi câteva modificări și prin living, în dormitor”, a adăugat Vlad Gherman. 

Citește și:
Anunțul cu care Viviana Sposub a surprins pe toată lumea: „Vreau să iau lucrurile treptat”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people