Anunțul cu care Viviana Sposub a surprins pe toată lumea: „Vreau să iau lucrurile treptat”

Viviana Sposub a făcut recent câteva declarații surprinzătoare cu privire la viața ei profesională. Ce a dezvăluit vedeta?

Anunțul cu care Viviana Sposub a surprins pe toată lumea: "Vreau să iau lucrurile treptat"

După ce a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub a acceptat o nouă provocare în viața ei. Din data de 14 martie, fanii o pot vedea de luni până vineri în emisiunea „Dimineața cu noi” de la Kanal D, pe care o prezintă alături de George Tănase și Adrian Cristea, sau Bursucu’,

Viviana Sposub a făcut recent câteva declarații surprinzătoare cu privire la viața ei profesională, dezvăluind că a făcut primii pași către îndeplinirea uneia dintre cele mai arzătoare dorințe ale ei. Este vorba despre debutul în muzică.

Și-a descoperit talentul muzical în timpul emisiunii „Bravo ai stil, Celebrities”, iar acum frumoasa prezentatoare în vârstă de 24 de ani și-a lansat și prima piesă, intitulată „Dragoste”, pe care a interpretat-o în premieră în finala show-ului de modă.

„Am studiat muzică clasică la Liceul de Artă din Botoşani şi am luat şi lecţii de canto pe vremea când eram copil. Însă am pus stop acestei pasiuni pentru o lungă perioadă de timp. Uite că acum, încurajată fiind de oamenii care m-au ascultat la ‘Bravo, ai stil!’, am revenit către muzică.

Am înregistrat deja prima piesă intitulată ‘Dragoste’, pe care o puteţi găsi pe YouTube. Până la un album este cale lungă, aşa că vreau să iau lucrurile treptat”, a mărturisit solista pentru Click!.

Viviana Sposub a mai vorbit despre pasiunea ei pentru muzică și în cadrul altor interviuri, dezvăluind de fiecare dată că își dorește să lanseze melodii și să devină cunoscută și pe acest plan.

„O parte din visul meu s-a împlinit! Când eram mică îmi doream să devin prezentatoare sau cântăreață. Mă bucur acum de un post de prezentator TV la una dintre cele mai urmărite televiziuni din țară. Sunt extrem de împlinită! Îmi doresc, totuși, să continui și pe partea muzicală. Atunci se va îndeplini visul în întregime!”, spunea Viviana Sposub în urmă cu puțin timp într-un interviu pentru ciao.ro

Viviana Sposub și-a dorit mereu o carieră în televiziune

Vedeta, născută și crescută în Botoșani, a cochetat de mică cu scena și visa să fie o mare artistă. Ba mai mult, încă de la 11 ani oferea interviuri pentru presa locală și participa la concursuri pentru copii.

După ce a terminat liceul la Botoșani, Viviana a venit în Capitală pentru a urma cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice de la SNSPA. În paralel cu facultatea, tânăra făcea ore și la Intact Media Academy, unde se pregătea intens pentru o carieră în televiziune.

Viviana s-a făcut remarcată încă de pe băncile Academiei, motiv pentru care a primit o ofertă greu de refuzat. Cum a terminat cursurile, vedeta a devenit noua prezentatoare meteo de la Observator, la Antena 1. Cu toate acestea, timpul petrecut la Antena 1 a fost relativ scurt, iar după un an, fanii au urmărit-o pe aceasta la ProTv, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea'”

Următorul salt mare în carieră a venit la doar câteva luni de când Viviana era vedetă la ProTV. Aceasta a trecut din postura de coprezentatoare TV la concurentă în cadrul emisiunii „Ferma”. Parcursul ei în competiție a fost unul impresionant, situându-se la final pe locul al patrulea. Cu toate că nu a obținut premiul cel mare, Viviana a câștigat ceva mult mai de preț: dragostea noului iubit, George Burcea.

Citește și:
Adda, dezvăluiri despre momentele grele întâmpinate în lupta cu boala de care suferă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people