Viviana Sposub dezvăluie care este cea mai mare frică a ei: „Când eram mică…”

Viviana Sposub a făcut recent câteva declarații surprinzătoare cu privire la viața ei personală. Ce a dezvăluit vedeta?

Viviana Sposub dezvăluie care este cea mai mare frică a ei: "Când eram mică..."

După ce a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub a acceptat o nouă provocare în viața ei. Din data de 14 martie, publicul o va vedea de luni până vineri în emisiunea „Dimineața cu noi” de la Kanal D, pe care o va prezenta alături de George Tănase și Adrian Cristea, sau Bursucu’, așa cum este cunoscut de către fani. 

Viviana Sposub a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru ciao.ro o serie de detalii despre viața ei personală și pe care publicul nu le știa până acum. Cu ocazia asta, vedeta a vorbit despre cea mai mare frică a ei. 

„Nu conduc. Nu pentru că nu am carnet, ci pentru că mi-e foarte teamă. Am încercat să iau câteva cursuri de condus și în București, însă nu am reușit să fac față traficului.”

În ceea ce privește viața profesională, Viviana Sposub se poate declara împlinită pentru că își dorea să devină prezentatoare TV, iar visul ei a devenit realitate. Cu toate astea, nu ignoră ideea de a activa și în industria muzicală, mai ales că în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” fanii au avut ocazia să o vadă cântând.

„O parte din visul meu s-a împlinit! Când eram mică îmi doream să devin prezentatoare sau cântăreață. Mă bucur acum de un post de prezentator TV la una dintre cele mai urmărite televiziuni din țară. Sunt extrem de împlinită! Îmi doresc, totuși, să continui și pe partea muzicală. Atunci se va îndeplini visul în întregime!”, a spus Viviana Sposub pentru sursa citată. 

Viviana Sposub nu este deloc străină de lumea televiziunii. Ea a absolvit Intact Media Academy. Din aprilie 2018 și până în iunie 2019, a prezentat rubrica meteo la Observator la Antena 1. Din august 2019, Viviana Sposub a prezentat tot rubrica meteo, însă în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV. În toamna anului 2020, a participat la show-ul „Ferma. Orășeni versus săteni”, iar după ce a părăsit competiția, aceasta nu a mai revenit în emisiunea de pe PRO TV. Din luna septembrie a anului 2021, s-a alăturat proiectului „Bravo, ai stil! Celebrities”, acolo unde a ajuns până în finală.

Citește și:
Mutare surpriză în televiziune! Vedeta din serialul Vlad a plecat de la PRO TV pentru noi proiecte la Antena 1

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people