Mutare surpriză în televiziune! Vedeta din serialul Vlad a plecat de la PRO TV pentru noi proiecte la Antena 1

Mutare surpriză în televiziune! Vedeta din celebrul serial Vlad și-a anunțat plecarea de la PRO TV.

Mutare surpriză în televiziune! Vedeta din serialul Vlad a plecat de la PRO TV pentru noi proiecte la Antena 1

Mutare surpriză în televiziune! Vedeta din celebrul serial Vlad și-a anunțat plecarea de la PRO TV pentru noi proiecte la Antena 1.

Este vorba despre Monica Bîrlădeanu, care s-a alăturat acum echipei de vedete Antena Group. Prima apariţie a acesteia la Antena 1 va avea loc chiar duminica aceasta, în cea mai nouă ediţie de audiţii iUmor, unde actriţa va fi al patrulea jurat-surpriză al emisiunii. Aceasta este prima dintr-o serie de proiecte pe care Monica Bîrlădeanu le va avea la Antena 1.

O nouă zi de audiţii, o nouă surpriză de proporţii pentru Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, când Monica Bîrlădeanu le-a fost prezentată drept a patra jurată a ediției. Aplaudată îndelung la scenă deschisă atât de colegii de pupitru, cât și de public, Monica Bîrlădeanu s-a bucurat la maximum de postura de jurat iUmor.

„Sunt show-uri pe care le urmăream sezon de sezon, iUmor fiind unul dintre ele, așa încât, în momentul în care a venit invitația de a mă așeza la masa juriului o ediție, am primit-o cu un mult entuziasm”, a declarat jurata-surpriză. Alături de cei trei bine-cunoscuți colegi, Monica Bîrlădeanu va nota prestaţiile concurenţilor şi va experimenta rolul de jurat, care va veni la pachet şi de această dată cu un roast de zile mari. Cea de-a cincea ediţie de audiţii iUmor va fi difuzată duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Surprizele nu se opresc aici. Apariţia în cadrul emisiunii iUmor este prima dintr-o serie de proiecte pe care actriţa le va avea la Antena 1.

„Am primit cu multă bucurie oferta Antenei 1 de a mă alătura echipei lor și deja mă simt ca într-o mare familie. Lucrăm împreună și la alte proiecte fabuloase, pe care abia aștept să vi le împartășim în curând”, a mai declarat Monica Bîrlădeanu.

Monica Bîrlădeanu a transmis un mesaj fanilor și prin intermediul contului ei de Instagram.

„În câteva imagini 5 ani minunați cu emisiuni, seriale, rating-uri, drame, emoții și bâlbe… pentru care mulțumesc Protv-ului și tuturor celor pe care i-am cunoscut și cu care am lucrat acolo.
Iau cu mine mai departe amintirile faine, lecțiile importante și ambiția cu care am văzut că lucrați la orice proiect, indiferent de anvergura lui…🤩👏
(La scenă deschisă, cu capul înclinat): mulțumesc @protv_romania, mulțumesc și vouă tuturor celor care m-ați urmărit toți anii aceștia; sunteți minunați, iar eu sunt recunoscătoare!
Love,
Pentru mine povestea merge mai departe!”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monicabarladeanu)

Citește și:
Emil Rengle, primele declarații după ce a revenit în România de la Survivor: „Nu mai sunt important pentru ei'

Foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people