Emil Rengle, primele declarații după ce a revenit în România de la Survivor: „Nu mai sunt important pentru ei”

Emil Rengle a fost eliminat de la Survivor România 2022 în ediția care a fost difuzată pe 1 martie.

Emil Rengle, primele declarații după ce a revenit în România de la Survivor: "Nu mai sunt important pentru ei"

Emil Rengle a fost eliminat de la Survivor România 2022 în ediția care a fost difuzată pe 1 martie. A fost o ediție plină de conflicte în tabăra Faimoșilor, toate avându-l ca țintă pe Emil Rengle.

Emil Rengle a revenit acum în România și a vorbit despre experiența Survivor, despre eliminarea sa și despre colegii din echipa Faimoșilor și conflictele care au izbucnit în ultimele săptămâni.

„Sunt fericit că-mi văd prietenii, că mi-au adus de mâncare. Experiența e schimbătoare de viață, cu de toate. Au fost părți frumoase, părți rele. Nu a fost doar ca o armată. A fost cea mai complexă experiență din viața mea”, a spus Emil Rengle, în cadrul unui interviu acordat chiar pe aeroport la revenirea din Republica Dominicană.

„Mi-am atins scopul. Sunt în continuare în proces, e clar, nu s-a terminat. A fost cea mai vulnerabilă experiență. În viața mea nu m-am expus așa. Nu am plecat dezamăgit de oameni, ci de joc. E clar că e un joc de strategie. Mi-aș fi dorit să ne meargă strategia mai bine. E un joc. Și ei îl joacă. Au înțeles foarte bine și au luat cea mai bună decizie pentru ei. În realitatea Survivor, nu mai sunt important pentru ei. Sunt convins că în realitate mă voi întâlni cu colegii mei”, a mai Emil Rengle, pentru Pro TV.

Ediția care a culminat cu eliminarea lui Emil Rengle a fost una plină de controverse, după ce Faimoșii l-au acuzat pe acesta că întreține conflictele din tabără și că este responsabil de intrigile apărute în ultima vreme și certurile izbucnite între ceilalți concurenți.

„O falsitate ca la Emil nu am văzut în viața mea. Prietenia este oficial încheiată (…) Emil a mințit și a manipulat fiecare persoană din tabăra asta. Am foarte multe exemple. (…) Emil, ești printre cei mai răi oameni pe care i-am cunoscut.”, i-a spus Laura Giurcanu, care până acum a fost prietenă cu Emil Rengle.

„Este doar o altă influenceriță care ar vinde oricând minciuni”, a spus Emil Rengle la testimoniale în urma declarațiilor făcute de Laura Giucanu.

„Mă simt că ai profitat de mine, în favoarea ta. Ai călcat pe cadavre ca să ajungi oriunde în competiția asta. (..) Emil nu are două fețe, are trei fețe. Face asta pentru că nu e așa bun pe traseu și nici psihic.”, l-a acuzat și TJ Miles.

La aflarea veștii că a fost eliminat din concurs și urmează să plece acasă, Emil Rengle s-a declarat dezamăgit de comportamentul colegilor săi dar și surprins de faptul că a primit mai puține voturi decât CRBL și Cătălin Zmărăndescu, și ei nominalizați pentru eliminare.

„Înainte de acest consiliu am fost deja eliminat din echipa Faimoșilor. (…) Faptul că ați ridicat niște probleme m-a pus pe gânduri. M-am întrebat cu ce am greșit. Poate dacă eram ajutat de prieteni… Dar iluzia că am avut prieteni în competiție (…) m-a durut. (…) Sunt dezamăgit.”, a spus Emil. „Plec împăcat”, a spus el la aflarea veștii.

Citește și:
Cum arată Elena, fiica Loredanei Groza, la 23 de ani și cum se înțeleg cele două

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people