Emil Rengle, dezvăluiri în lacrimi despre copilăria lui: „Mama mea a avut foarte multe gânduri de suicid…”

În 2018, Emil Rengle a câștigat sezonul 8 al emisiunii Românii au talent, iar acum face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022.

Emil Rengle, dezvăluiri în lacrimi despre copilăria lui: "Mama mea a avut foarte multe gânduri de suicid..."

În 2018, Emil Rengle a câștigat sezonul 8 al emisiunii Românii au talent, iar acum este unul dintre concurenții din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022.

În cadrul unui testimonial acordat în timpul emisiunii Survivor, Emil Rengle a vorbit în lacrimi și cu multă emoție despre greutățile cu care s-a confruntat în copilărie și aspectele care i-au marcat viața.

„Relația dintre mama și tata nu a fost niciodată una bună. Greutățile vieții i-au făcut să uite de iubirea lor. Mama mea a avut foarte multe gânduri de suicid, pentru că a pierdut un prim copil. Noi am avut un frate pe care eu nici nu l-am cunoscut. Cel mai des auzeam de la mama că vrea să se sinucidă. Aveam 7-8 ani și nu aveam voie să intrăm în camera în care stă mama, pentru că ea urla că se sinucide și nu voia să vedem.

Cumva, toată viața mi-a fost frică să nu se întâmple acest lucru. Am devenit oarecum obsedat de mama, pentru că nu știam cât o să o mai am.

Fiind mic nu înțelegeam, cum adică vrei să te sinucizi, de ce ai vrea să pleci și să ne lași? În momentul în care mama a vrut să divorțeze de tata pentru prima dată aveam 10 ani și mi-era atât de frică că într-un final o va face și se va sinucide, că m-am ascuns în coșul de rufe nespălate.

Doar ca să le arăt că eu nu vreau să plece. Și mi-am dat seama că am stat foarte multe ore și că s-au speriat și au chemat poliția, însă când am auzit că au chemat poliția pentru că nu mă găsesc, m-am speriat și mai tare și nu voiam să ies, pentru că mi-era frică că o să îmi iau bătaie”, a povestit el.

Invitat în cadrul unui podcast înainte de aventura Survivor, Emil Rengle a făcut o serie de confesiuni emoționante despre problemele cu care s-a confruntat în copilărie. Dansatorul și coregraful a povestit că a fost un copil dornic de afecțiune, insă comportamentul său i-a determinat pe părinții lui să apeleze la un psihiatru pentru o evaluare.

„Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în cameră, mă dădeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap.

Doctorii le-au spus că ‘vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal'”, a povestit Emil Rengle în urmă cu ceva timp în podcastul lui Damian Draghici.

În urmă cu câțiva ani, Emil Rengle povestea într-un interviu exclusiv acordat ELLE despre felul în care a ales să dezvăluie public faptul că este bisexual:

„Motivul a fost tocmai de a fi acolo pentru acei tineri care se întreabă ce e greșit cu ei, de ce ei, de ce pe mine mă bate Dumnezeu?… Toate aceste dogme pe care le-am creat cu timpul pentru că ne e teamă de necunoscut. Am vrut să fiu acolo ca un fel de exemplu.”

„Această deschidere a inimii mele în fața tuturor a fost și poarta care mi-a deschis căile către tot ce trăiesc azi. Nu aș face absolut nimic diferit, viața m-a învățat multe, și iată că a durat 28 de ani să pot să îmi găsesc orientarea sexuală. Ceea ce este absolut minunat. Am avut curajul să mă joc cu viața, să experimentez iubirea, corpul oamenilor, m-am bucurat de tot ceea ce viața ne-a oferit și prin asta m-am cunoscut pe mine și am ajuns să știu cine sunt, ce vreau și încotro mă îndrept.”

Citește și:
Andreea Bălan face dezvăluiri despre viața amoroasă: „Nu trebuie să cauți dragostea”

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people