Raluca Dumitru le acuză pe Viviana Sposub și Adina Halas că și-au copiat rochiile din finala Bravo, ai stil! Celebrities

Acuzată că și-a copiat rochia purtată în finală, Raluca Dumitru le acuză pe colegele ei de la Bravo, ai stil! Celebrities că au făcut același lucru, fără să fie sancționate în vreun fel. Despre ce este vorba?

Raluca Dumitru le acuză pe Viviana Sposub și Adina Halas că și-au copiat rochiile din finala Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Dumitru a purtat în finala emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, difuzată de Kanal D, o rochie copiată după una dintre creațiile iconice ale designerului francez Manfred Thierry Mugler, care a încetat din viață recent, pe 22 ianuarie, la vârsta de 73 de ani. Mugler, care și-a lansat casa de modă în anii 70, a fost cunoscut și venerat pentru construcțiile sale couture, piese avangardiste care arătau competența sa în materie de design, dragostea lui pentru ținute teatrale, dar și o imaginație debordantă. Mugler a revoluționat industria modei decenii la rând, nu doar prin creațiile propriu-zise, dar și prin diversitatea modelelor pe care le-a trimis pe catwalk și, mai recent, pentru colaborările cu staruri de azi, care i-au purtat creațiile. De altfel, rochia purtată de Raluca Dumitru este copiată după una vintage, purtată recent de Cardi B, care a fost o apropiată și totodată o fană a designerului, lucru observat imediat și de juriul emisiunii.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Manfred Thierry Mugler (@manfredthierrymugler)

Criticată de fani că a purtat o rochie copiată, Raluca Dumitru a încercat să se apere, subliniind pe contul său de Instagram că nu este singura care a făcut asta, ci mai degrabă singura concurentă căreia i s-a reproșat acest lucru. Dumitru le-a acuzat pe colegele sale de platou, Viviana Sposub și Adina Halas, că au purtat ținute la fel de copiate după creațiile brand-urilor Balenciaga și, respectiv, Schiaparelli.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Schiaparelli (@schiaparelli)

Ajunsă în finală alături de Bella Santiago, Viviana Sposub, Adina Halas și Roxana Erdei (Ruxi, în final câștigătoarea acestui sezon Bravo, ai stil!), Raluca Dumitru a ținut să explice situația.

„Am citit în comentarii că am copiat o ținută 1 la 1. Dragii mei, nu sunt designer ca să inventez ținute peste noapte. Este normal să luăm ținute de la creatori foarte cunoscuți. Dar majoritatea fetelor s-au inspirat de la diferiți creatori. Pentru că mi-am ales o ținută foarte cunoscută și purtată de foarte multe vedete internaționale, singura ținută care a fost recunoscută aseară a fost numai a mea”.

Adevărul este că rochia Vivianei Sposub seamănă prea tare cu o rochie Balenciaga purtată și de Kim Kardashian, dar care apare și în colaborarea făcută de brand cu The Simpsons, după cum se poate vedea.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Balenciaga by Demna (@demnagram)

Asta în vreme ce ținuta purtată de Adina Halas este inspirată de o creație a lui Daniel Roseberry pentru Schiaparelli.

Raluca Dumitru a fost eliminată în marea finală, în a doua etapă eliminatorie, fiind votată să părăsească competiția. Dincolo de acuzațiile pentru colege, ea a ținut să o felicite pe Ruxi pentru victoria, după spusele sale, meritată: „The winner is @rux.si.opulenta ⭐️??? Felicitări pentru tot parcursul tău și pentru toată munca ta de la ‘Bravo, ai stil!’. Meriți acest loc pe deplin, te-ai implicat foarte mult în tot ce-ai făcut și ai dovedit tot ce era de dovedit. Mă bucur că te-am cunoscut și că rezonăm din foarte multe puncte de vedere. Ești un om foarte bun și sincer”.

Citește și:
Delia a împlinit 40 de ani. Cum și-a sărbătorit cântăreața ziua de naștere

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people