Delia a împlinit 40 de ani. Cum și-a sărbătorit cântăreața ziua de naștere

Delia a împlinit 40 de ani pe data de 7 februarie. Cum și-a sărbătorit celebra artistă ziua de naștere și ce mesaj a transmis?

Delia a împlinit 40 de ani. Cum și-a sărbătorit cântăreața ziua de naștere

Delia a împlinit 40 de ani pe 7 februarie 2022. Celebra artistă și-a sărbătorit ziua de naștere pe scenă, susținând două show-uri spectaculoase, așa cum și-a obișnuit fanii până acum, într-un local din București. 

În ziua în care Delia a împlinit 40 de ani, cântăreața și-a impresionat fanii cu două concerte. Artista a povestit că aștepta cu nerăbdare să se întoarcă pe scenă și să își încânte din nou publicul care o apreciază și o susține de atâția ani. 

„Mă simt un copil foarte mare şi foarte fericit şi de-abia aşteptam să ne reîntoarcem pe scenă şi suntem emoţionaţi, e al doilea concert pe ziua de azi şi abia aşteptăm să înceapă”, a declarat Delia înainte de show, conform observatornews.ro

De asemenea, este deja o tradiție ca Delia să susțină concerte de ziua ei de naștere. 

„E deja o tradiţie, cred că nu ştiu al câtelea an facem treaba asta şi o să tot facem treaba asta de ziua mea. Ne-am obişnuit aşa”, a adăugat Delia pentru sursa menționată anterior. 

Delia este una dintre cele mai de succes artiste din România, iar cariera muzicală și-a început-o la o vârstă fragedă. Artista și Nick, pe numele său real Nicolae Marin, au format timp de patru ani, între 1999 și 2003, una dintre cele mai cunoscute trupe din România, N&D, având nenumărate piese îndrăgite de fani, precum „Vino la mine”, „Nu e vina mea”, „Nu pot să uit” și „Vreau să plâng.”

În cadrul podcast-ului „La Mijloc” moderat de Codin Maticiuc și Anghel Damian, Delia a făcut mărturisiri despre cariera ei, dar și despre momentele dificile pe care le-a întâmpinat până acum.

„Eu sunt în momentul în care aș face cât mai puține, mi-aș lua timp pentru mine cât mai mult și l-aș stoarce exact cu ce vreau să fac și cu ce vreau să-mi bucur inimioara. Aș cuceri munți, m-aș plimba în toată lumea. Vreau să-mi trăiesc viața frumoasă, am muncit extrem de mult de copil, muncesc în continuare, dar cu „ajutorul” acestei pandemii mi-am dat seama cum este să fii om normal și e plăcut să fii om normal. E plăcut să stai acasă și să ai o rutină, e plăcut să dormi acasă în patul tău, e plăcut să mănânci mâncare caldă și nu din benzinării.”

Delia a vorbit și despre industria muzicală de la noi din țară și a ținut să precizeze că în spatele oricărui artist de succes se află o mulțime de oameni care depun eforturi, astfel încât artistul respectiv să facă performanță în domeniul în care activează.

„N-ai cum să fii ok la infinit, n-ai cum. Omul nu este construit să stea în mașină. Este o industrie mică din care nu ai de unde să tai, mai ales dacă vrei să-ți ajuți echipa. Nu este vorba doar de tine, este vorba de o echipă pe care o ții în spate, de la tehnici, tour manager, formație, dansatori pentru anumite proiecte, regizori, oameni implicați care așteaptă”, a adăugat artista în podcast-ul „La Mijloc.”

Delia este de mai mulți ani într-o relație cu Răzvan Munteanu. S-au cunoscut în 2010, într-un club de karaoke cunoscut din Centrul Vechi al Bucureștiului. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012 și formează unul dintre cele mai solide, dar și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Au început să și lucreze împreună, făcând echipă și pe plan profesional. 

Citește și:
Gina Pistol sau Irina Fodor? Cine va prezenta noul sezon al emisiunii Asia Express?

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people