Anghel Damian, declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Lia Bugnar

Anghel Damian și Lia Bugnar sunt împreună de 8 ani și au preferat să își ferească povestea de dragoste de ochii publicului.

Anghel Damian, declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Lia Bugnar

Anghel Damian și Lia Bugnar formează un cuplu de 8 ani. Actorul și scenaristul serialului Vlad și cunoscuta actriță, regizoare și scenaristă au o relație discretă și vorbesc rar despre povestea lor de iubire. 

Anghel Damian a făcut mărturisiri în cadrul emisiunii „La Măruță” despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Lia Bugnar. Pe lângă relația lor amoroasă, cei doi colaborează și în viața profesională. „În principal, scriem împreună cam tot de scriem. Și ea acum scrie la Vlad. Eu am învățat enorm de mult de la ea. Nu ne criticăm. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație fericită, armonioasă. Asta-i tot ce contează”, a spus Anghel Damian în emisiunea de la PRO TV.

Într-un interviu de anul trecut pentru Click, actorul a dezvăluit cum s-au cunoscut, dar și ce crede despre părerile oamenilor privind relația lor. „Ne-am cunoscut pe platourile de filmare acum ceva timp şi ne-am îndrăgostit pe scenă. Dacă o priveşti din perspectiva asta, e aproape o poveste clişeu între actori. Aici vine partea amuzantă: suntem de mult timp împreună, cred că sunt deja 7 ani, doar că am intrat în atenţia presei recent, odată cu expunerea noastră publică în proiecte de televiziune. Lumea o vede ca pe ceva nou, o nouă picanterie din showbiz, pentru noi în schimb e ceva cât se poate de firesc.”

Cei doi formează un cuplu de multă vreme și au o relație solidă, însă oamenii tot nu au trecut peste diferența de vârstă dintre cei doi. Lia Bugnar are 52 de ani, iar Anghel Damian are 29 de ani. Actrița a vorbit deschis despre acest aspect care se află pe buzele multora și a avut răspunsul perfect pentru cei care încă mai au comentarii răutăcioase privind difererența de vârstă dintre ei. „Anghel e mai deștept ca mine și, de multe ori, mai matur. Uit mereu că suntem născuți la așa distanță încât e de mirare că suntem contemporani. Oamenii care șușotesc că așa ceva nu se cuvine nu trebuie să înțeleagă nimic. Pot șușoti în continuare dacă șușotitul îi binedispune”, spunea Lia Bugnar în 2020 pentru Unica.

Citește și:
Întrebată despre relația cu Ben Affleck, Jennifer Lopez a dat cel mai bun răspuns

Foto: Facebook Anghel Damian

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people