Cine este Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Adina Halas lucrează de multă vreme în zona media din România și ajunge, după mulți ani, din nou în fața publicului de televiziune din postura de concurentă la Bravo, ai stil!

Cine este Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Adina Halas este noua concurentă a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, aceasta debutând pe 3 noiembrie în platoul emisiunii-concurs produse și difuzate de postul Kanal D. Intrarea sa în concurs se întâmplă după ce Sensy a fost eliminată, în cea mai recentă gală a emisiunii, în urma votului publicului, după ce a fost propusă pentru eliminare alături de Anda Adam și Ioana Filimon.

Adina Halas este personalitate media și fostă prezentatoare TV a unor emisiuni. Debutul carierei sale a fost legat și de revista glossy Tabu, pentru care Halas a apărut într-una dintre cele mai nonconformiste și provocatoare reclame video de la vremea respectivă. Mai târziu, Halas și-a continuat cariera ca producătoare video și creatoare de conținut în mediul online, unde a adunat, pe contul său de Instagram, peste 55 de mii de urmăritori. În calitate de influencer, Adina Halas promovează un stil de viață sănătos. Acum, aceasta își încearcă norocul în emisiunea de stil care a devenit un adevărat fenomen în ultimii ani în România.

„Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi, este un proiect frumos și glam, se vorbește despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase. Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta.”, a declarat Adina Halas.

„Consider participarea mea la Bravo, ai stil! Celebrities o joacă frumoasă, dar sunt conștientă de faptul că este o competiție. Am rigurozitatea specifică capricornului, sunt competitivă și foarte atentă la toate mișcările pe care le implică un concurs, dar de data aceasta să spunem că predomină ideea de show și de TV. Îmi doresc să câștig, cine nu își dorește să câștige o competiție? Eu cred că am toate atuurile necesare, dorința și energia de a mă afla aici și cred că pot să demonstrez. Până la urmă publicul este cel care alege și voi vedea pe parcurs ce se va întâmpla”, a mai spus Adina Halas.

Citește și:
Cum arăta Cristina Ich în urmă cu 11 ani. Imagini de colecție dezvăluite chiar de vedetă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people