Cum arăta Cristina Ich în urmă cu 11 ani. Imagini de colecție dezvăluite chiar de vedetă

Cristina Ich și-a surprins fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare cu câteva imagini inedite.

Cristina Ich, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare cu câteva imagini inedite cu ea, fotografii realizate în urmă cu 11 ani.

Așa cum chiar ea a dezvăluit din descrierea imaginilor, Cristina Ich avea numai 23 de ani atunci când acele fotografii au fost realizate și este ușor de observat că nu sunt foarte mari diferențe între cum arăta atunci și cum arată în prezent. „Mereu m-am îmbrăcat simplu, niciodată nu m-am machiat mult, părul natural, foarte multe nu s-au schimbat…”, a precizat Cristina Ich pe Instagram. Pentru a te convinge, trebuie doar să răsfoiești galeria de mai sus.

Cristina Ich este discretă când vine vorba de viața personală. Trăiește de mai mulți ani o poveste de dragoste cu Alexandru Pițurcă și au împreună un copil, pe Noah Alexandru.

Sunt puține ocaziile în care Cristina Ich publică pe social media imagini cu partenerul ei și fiul lor. Însă, recent, și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Instagram și a împărtășit o fotografie inedită de familie, alături de Alexandru Pițurcă și băiatul lor. Imaginea alb-negru a fost însoțită și de un mesaj extrem de emoționant: „Pe măsură ce trece timpul, realizezi ce e important cu adevărat în viață!”, a fost mesajul transmis de Cristina Ich pe Instagram.

Cristina Ich a fost invitată acum câteva luni în podcast-ul Acasă la Măruță, ocazie cu care a vorbit deschis despre relația pe care o are cu partenerul ei. Ea a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește în prezent să se căsătorească. „Momentan nu ne dorim să ne căsătorim. Eu nu am considerat niciodată că trebuie să iau numele bărbatului. Eu o să rămân întotdeauna Cristina Ich, chiar dacă m-aș căsători cu Alex. Nu mi-am dorit niciodată. Îl iubesc extraordinar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am avut dorința asta arzătoare să mă văd mireasă.”

„Noi locuim împreună, automat e ca o căsnicie, dar actul pentru mine, și cred că și pentru el, parcă îmi îngrădește libertatea. Ca femeie măritată trebuie să te limitezi”, a adăugat Cristina.

Cristina Ich a povestit că ea și Alexandru Pițurcă s-au cunoscut prin intermediul unui prieten. De asemenea, a menționat că între ei a fost vorba despre o dragoste la prima vedere și că nu este o persoană geloasă. „Ne știam de prin oraș. Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. Eu eram într-un moment în care sufeream destul de mult și mă simțeam singură. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. (…) Nu sunt geloasă. Îi las libertate”, a declarat Cristina Ich în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Citește și:
Cristi Chivu a împlinit 41 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis soția acestuia, Adelina

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people