Viviana Sposub, declarații inedite despre căsătorie: „Se va întâmpla la…”

Viviana Sposub a vorbit cu sinceritate despre relația cu partenerul ei, actorul George Burcea, dar și despre planurile ei de viitor.

Viviana Sposub, declarații inedite despre căsătorie: "Se va întâmpla la..."

Viviana Sposub și George Burcea formează de aproape doi ani un cuplu. S-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată de PRO TV.

Într-un interviu pentru Click!, Viviana Sposub a vorbit despre relația pe care o are cu partenerul ei, George Burcea. Prezentatoarea matinalului „Dimineața cu noi” de la Kanal D a recunoscut că viața ei s-a schimbat foarte mult de când l-a cunoscut pe actor.

„Cred că pandemia a fost un lucru benefic pentru relaţia noastră. Am avut mai mult timp la dispoziţie pentru a ne cunoaşte, pentru a petrece timp împreună. Viaţa mea s-a schimbat total de când l-am cunoscut pe George şi sunt nerăbdătoare să văd cum va evolua relaţia noastră.”

Viviana Sposub a dezvăluit că ea și George Burcea au o comunicare deschisă și abordează cu sinceritate lucrurile care îi deranjează unul la celălalt. 

„Am o listă lungă de lucruri pe care nu le-aş ierta într-o relaţie. De ce? Pentru că mai întâi de toate îmi ofer mie iubire şi respect. Eu şi George discutăm deschis despre orice lucru ne deranjează şi avem grijă de sentimentele noastre unul faţă de celălalt.”

De asemenea, vedeta a vorbit și despre căsătorie și copii. Cu ocazia asta, Viviana Sposub a povestit că nu se grăbește să facă acești pași și că momentan se bucură de fiecare etapă prin care trece. 

„Îmi doresc foarte mult o familie şi cu siguranţă se va întâmpla la momentul potrivit. Mă bucur de fiecare etapă a vieţii şi nu grăbesc nimic”, a adăugat Viviana Sposub pentru Click!. 

George Burcea, actualul partener al Vivianei Sposub, a fost căsătorit în trecut cu Andreea Bălan. Actorul și artista s-au căsătorit pe 15 septembrie 2019, iar la începutul anului 2020 s-au despărțit. Cântăreața a confirmat la vremea respectivă informația prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, după ce în presă apăruse la vremea respectivă mai multe zvonuri despre o posibilă separare. Relația celor doi a fost intens mediatizată de-a lungul timpului și s-a sfârșit printr-un lung proces de divorț. După despărțire, cei doi și-au disputat custodia celor două fiice.

Pe 3 martie 2022, după mai bine de doi ani de când Andreea Bălan și George Burcea au depus actele de divorț și după o serie de amânări, judecătorii s-au pronunțat în ceea ce privește procesul lor.

Potrivit deciziei luate de către instanță, divorțul este din culpă comună. Andreea Bălan solicitase custodia exclusivă a celor două fete, Ella și Clara, pe care le are din mariajul cu George Burcea. În ciuda acestei solicitări, custodia copiilor este una comună.

Citește și:
Premiile Grammy 2022 – Cele mai HOT cupluri de vedete

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people