Cum se înțelege, de fapt, Cristina Ciobănașu cu cuplul Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează în mod oficial un cuplu și au făcut oficial acest anunț în urmă cu câteva zile.

Cum se înțelege, de fapt, Cristina Ciobănașu cu cuplul Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu, care lucrează împreună la serialul Adela, difuzat și produs de Antena 1, au confirmat faptul că au o relație, după ceva timp în care publicul a speculat pe marginea interacțiunilor dintre cei doi și au făcut oficial acest anunț în urmă cu câteva zile prin intermediul unei postări pe conturile lor de Instagram.

Fanii celor doi s-au întrebat încă de la început de ce aceștia au așteptat câteva luni bune înainte de a face public faptul că formează un cuplu. Astfel, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au decis să facă unele precizări pe marginea acestui subiect prin intermediul unui vlog.

„Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…), eu am stat atâta timp la ea cu Criss, ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună ‘de ce, Vlad?’. Chiar îmi făceam griji”, a mărturisit Vlad Gherman, vorbind despre fosta lui logodnică, Cristina Ciobănașu, și Ruxandra Ion, mama adoptivă a Cristinei și cunoscuta producătoare de seriale, inclusiv serialul Adela, în care joacă el și Oana Moșneagu.

Oana Moșneagu a mai precizat că s-au temut să spună că formează un cuplu în eventualitatea în care relația lor nu ar fi funcționat și, bineînțeles, nu știau cum va reacționa Cristina Ciobănașu, fosta logodnică a lui Vlad, însă aceasta s-a bucurat pentru cei doi, ea fiind de asemenea într-o relație.

Toată lumea a așteptat prima reacție a Cristinei Ciobănașu cu privire la noua relație a fostului său logodnic, însă tânăra pare a nu acorda multă importanță acestui aspect, mai ales că și ea are acum o nouă relație. Mai mult chiar, Cristina se înțelege excelent cu Oana Moșneagu, cele două fiind colege pe platourile de filmare ale serialului Adela.

Odată cu debutul pe micile ecrane a noului sezon al serialului Adela, fanii au aflat că personajul interpretat de Oana Moșneagu trăiește, finalul sezonului anterior lăsând loc de interpretări. După ce acest aspect a fost dezvăluit publicului, Oana Moșneagu s-a declarat fericită că acum poate dezvălui imagini și clipuri inedite din timpul filmărilor.

Astfel, când Oana a postat primul instastory de la filmări, surpriza fanilor a fost să o vadă în cadru și pe Cristina Ciobănașu, care i-a dat o replică ce pare a fi și o ironie subtilă în urma anunțului relației dintre ea și Vlad Gherman.

„Fac și eu un story, că nu am mai făcut de mult timp, pentru că lumea nu știa că Andreea trăiește”, a spus Oana Moșneagu de pe platourile de filmare, iar reacția Cristinei Ciobănașu a fost neașteptată: „Te simți bine acum că poți să postezi și tu ?!

Citește și:
Pedeapsa primită de George Burcea pentru consum de substanțe interzise la volan & reacția actorului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people