Dani Oțil, replică surprinzătoare la adresa cuplului Vlad Gherman & Oana Moșneagu: „Eu nu aș accepta!”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează în mod oficial un cuplu și au făcut oficial acest anunț în urmă cu câteva zile.

Dani Oțil, replică surprinzătoare la adresa cuplului Vlad Gherman & Oana Moșneagu: "Eu nu aș accepta!"

Actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu, care lucrează împreună la serialul Adela, difuzat și produs de Antena 1, au confirmat faptul că au o relație, după ceva timp în care publicul a speculat pe marginea interacțiunilor dintre cei doi și au făcut oficial acest anunț în urmă cu câteva zile prin intermediul unei postări pe conturile lor de Instagram.

Cei doi au fost invitați în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani și au făcut unele dezvăluiri despre relația lor, detalii care l-au luat prin surprindere pe Dani Oțil.

Vorbind despre eventualele motive de gelozie din relația lor, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au spus că acestea nu există, chiar dacă prin natura meseriei lor de actori, ei au de filmat scene uneori pasionale cu alte persoane. Oana a dezvăluit că nu vede un motiv de a fi geloasă dacă Vlad ar filma scene în care se sărută cu o altă femeie, fiind un lucru des întâlnit în meseria lor.

„Dacă ești cu un actor e mai simplu, pentru că este și meseria lui. Dacă ești cu un civil trebuie să-l faci să înțeleagă și să-și dea seama că asta e meseria ta. Dacă Vlad ar fi la Hollywood și ar juca cu o mare actriță ar putea fi oricine, nu m-ar deranja. Nu cred că ar fi o actriță cu care să mă deranjeze, că asta este meseria noastră. Bucuria ar fi atât de mare pentru el că e o relație de proiect încât aș fi în primele rânduri”, a declarat Oana Moșneagu în cadrul emisiunii.

Această declarație l-a surprins pe Dani Oțil, care a declarat că nu ar fi deloc încântat să vadă cum soția lui are o astfel de interacțiune cu o altă persoană, chiar dacă este vorba numai despre un proiect profesional.

„Eu nu aș accepta!”, a mărturisit acesta.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut acum primele dezvăluiri despre relația lor, povestind și despre momentele care i-au apropiat, dar și despre cum se înțeleg și ce preferă să facă în timpul liber.

„Stă ea la mine, mai stau și eu la ea, eu la Obor n-am apă caldă, și cu căldura e mai greu”, au povestit cei doi în cadrul emisiunii.

În ceea ce privește începutul relației amoroase dintre ei, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au povestit că totul a început de la prietenia legată pe platourile de filmare, devenind foarte apropiați, însă a existat și un moment în care au realizat că între ei este mai mult decât o amiciție.

„Noi într-adevăr cumva ne-am sincronizat, că ne-am despărțit amândoi. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, plecam la munte, ne întâlneam ba la mine, ba la el. Ne-am legat așa după ziua ei.

Primul semn a fost după ce eu eram răcită, mi-a adus un pachețel cu un ceai, cu o păturică, cu niște lumânări parfumate, a fost foarte drăguț”, au mai dezvăluit cei doi.

Citește și:
Pedeapsa primită de George Burcea pentru consum de substanțe interzise la volan & reacția actorului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people