Noi probleme de sănătate pentru băiețelul lui Dani Oțil & Gabriela Prisăcariu. Ce a pățit micuțul Luca Tiago

Luca Tiago, băiețelul lui Dani Oțil & Gabriela Prisăcariu, se confruntă de ceva timp cu unele probleme de sănătate.

Noi probleme de sănătate pentru băiețelul lui Dani Oțil & Gabriela Prisăcariu. Ce a pățit micuțul Luca Tiago

Luca Tiago, băiețelul lui Dani Oțil & Gabriela Prisăcariu, se confruntă de ceva timp cu unele probleme de sănătate, acesta fiind și motivul pentru care Dani Oțil este absent de câteva zile de la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1.

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, le-a povestit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare cu ce probleme de sănătate s-a confruntat în ultima perioadă băiețelul în vârstă de patru luni pe care îl are cu prezentatorul Antena 1.

Gabriela Prisăcariu le-a explicat tuturor că fiul lor a răcit destul de tare, iar Dani Oțil nu a fost la muncă tocmai din acest motiv. Din fericire, micuțul Luca Tiago este acum mai bine și sub tratament.

Ne întreabă oamenii de ce nu merge tati la muncă. Poți să le explici că te-ai îmbolnăvit și trebuie să stea acasă și să aibă grijă de tine? Tu să-mi spui cu ce bebeluș ai umblat și unde ai răcit, bine?”, este dialogul purtat între Gabriela Prisăcariu și fiul ei, care strănuta încontinuu.

Dani Oțil a repostat clipurile cu soția și fiul lor, spunând doar despre micuț că „Ce actor bun este”.

Recent, tânăra mămică a mărturisit că Luca Tiago, băiețelul ei și al lui Dani Oțil, nu s-a simțit bine timp de o săptămână, a vomitat tot laptele pe care-l mânca și a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor, iar acum micuțul se simte mai bine.

„Nu prea ia în greutate și vomită tot ce mânăncă. Am început să îi dau formulă și acum este mai bine, din ce văd. De două zile mănâncă din ce în ce mai mult, este mai liniștit, nu mai vomită, cred că îi era foame, nu știu. Momentan este foarte bine, mă bucur că am scăpat de problema asta.”, a declarat Gabriela Prisăcariu.

Deși are o relație destul de deschisă cu cei care o urmăresc pe Instagram, modelul a observat că, în momentul în care povestește detalii despre copilul ei, există unele persoane care decid să o critice pentru modul în care alege să își crească băiețelul și chiar să o acuze de problemele cu care se confruntă micuțul.

„Of, de asta nu prea îmi place mie să povestesc ce măsuri iau pentru bebelușul meu. Imediat se găsesc oameni să își dea cu părerea. Bineînțeles că totul a fost la sfatul medicului, adică nu am făcut de capul meu. Totul e la sfatul medicului, încetați cu hate-ul acesta.”, a mai spus soția prezentatorului TV.

Citește și:
Giulia Anghelescu are răspunsul perfect pentru cei care o acuză că nu este o mamă bună: „O asemenea mentalitate…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people