Dani Oțil, declarații despre zvonurile cu privire la salariul soacrei sale

Recent s-a aflat că soacra lui Dani Oțil lucrează la restaurantul pe care prezentatorul TV îl deține în București.

Dani Oțil, declarații despre zvonurile cu privire la salariul soacrei sale

După ce Dani Oțil a dezvăluit că soacra lui lucrează la restaurantul pe care el îl deține în București, în presă au apărut mai multe zvonuri cu privire la salariul acesteia. Prezentatorul TV a decis să reacționeze și să facă o declarație pe marginea acestui subiect.

Au existat speculații potrivit cărora salariul mamei Gabrielei Prisăcariu ar fi de 3.000 de euro. Dani Oțil a făcut declarații în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” despre aceste zvonuri apărute în presă.

„Vă rog eu, nu îi mai umflați salariul soacrei mele. Băi… M-a sunat Radu în weekend. Mi-a zis cineva dacă mi-am angajat soacra sau am cumpărat-o să tacă. Noi nu avem. Bine… bucătarul are. (…) Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite ca să zic așa. (…) La mine, și prietenii mei plătesc. Gratis nu. Nu îmi place treaba asta”, a precizat Dani Oțil. 

Ulterior, și Florin Ristei a făcut un comentariu și a glumit cu privire la cele spuse de Dani Oțil. „La banii ăștia m-aș angaja și eu la tine, ca să-i plătesc pe ăia de la mine.”

Recent, Dani Oțil a mărturisit în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” că el a angajat-o pe soacra lui. Fanii prezentatorului sunt deja obișnuiți cu faptul că acesta împărtășește des detalii din viața sa de familia, însă de această a reușit să surprindă pe toată lumea. „Ideea e că eu am angajat-o pe soacră-mea (la restaurant, n. red.), e aproape șefa mea!”, a povestit Dani Oțil în emisiunea de la Antena 1, pe care o prezintă alături de Răzvan Simion.

Conform fanatik.ro, soacra lui Dani Oțil lucrează la restaurantul pe care prezentatorul TV îl deține în București. Se ocupă de stocurile de materie primă, are grijă să verifice marfa care este adusă la restaurant, verifică facturile și curățenia și mai dă sfaturi cu privire la ceea ce se petrece acolo. De asemenea, aceasta mai are grijă uneori și de Luca Tiago, băiețelul pe care Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil îl au împreună.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit pe 15 mai 2021. Au avut parte de o petrecere restrânsă, iar printre invitați s-au numărat Răzvan Simion, chef Nicolai Tand, Ramona Olaru, Florin Ristei și partenera lui, Naomi Hedman, Mihai Bobonete și soția lui.

Dani Oțil și soția lui au devenit pentru prima dată părinți în luna septembrie a anului 2021. Luca Tiago, băiețelul celor doi, s-a născut prin cezariană, iar Gabriela Prisăcariu a făcut la acea vreme declarații sumare despre starea sa de sănătate, dar și despre cum se simțea fiul ei imediat după naștere, specificând că nu își dorește să dea foarte multe detalii despre lucruri intime.

Citește și:
Cum arată Gina Pistol nemachiată. Imaginile de zeci de mii de like-uri

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people