Primele informații despre Asia Express sezonul 5! În ce locuri exotice vor ajunge noii concurenți

Primele informații despre sezonul 5 al emisiunii „Asia Express” au apărut, iar fanii sunt nerăbdători să afle unde vor pleca de această dată concurenții.

Primele informații despre Asia Express sezonul 5! În ce locuri exotice vor ajunge noii concurenți

„Asia Express” este unul dintre cele mai adorate show-uri de televiziune din România, în care aventura și spiritul de competiție sunt prezente la fiecare pas. Încă de la prima ediție, concursul i-a acaparat pe telespectatori, iar acum așteaptă cu nerăbdare începerea unui nou sezon plin de adrenalină și provocări.

Primele detalii despre „Asia Express” sezonul 5

Deja au apărut primele informații despre sezonul 5 din „Asia Express”, care promite să îi încânte, din nou, pe fani. Potrivit Click!, echipa de la Antena 1 a început deja pregătirile și a stabilit locațiile unde se vor desfășura probele. Astfel, concurenții se vor întrece în locuri exotice, mai exact în America de Sud. După patru sezoane filmate în Vietnam, Laos, Cambodia, Thailanda (sezonul 1), Sri Lanka și India (sezonul 2), Filipine și Taiwan (sezonul 3), Turcia, Georgia, Iordania și Israel (sezonul 4), producătorii au decis să schimbe locația.

Echipa de la Antena 1 ar fi stabilit un traseu plin de provocări și probe inedite în Mexic și Columbia, mai precis în capitala Bogota. De asemenea, unul dintre zvonurile legate de noul sezon al emisiunii este că Gina Pistol se va întoarce în rolul de prezentator. Cu toate acestea, vestea nu a fost confirmată încă. Cât despre echipele din acest sezon, se pare că producătorii au trimis mai multe oferte către potențiali concurenți.

Totodată, se pare că Oase și actorul Marius Damian vor colabora și în sezonul 5 în calitate de coprezentatori și vor aduce publicului cele mai interesante curiozități despre locurile în care vor ajunge concurenții cu fiecare etapă.

Gina Pistol, înlocuită de Irina Fodor în cel mai recent sezon

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol în sezonul 4, vedeta de televiziune fiind însărcinată cu primul copil. Soția lui Răzvan Fodor și-a luat rolul foarte in serios și s-a adaptat imediat conceptului. Cu toate că a plecat alături de concurenți într-o aventură de neuitat, vedeta a mărturisit că a întâmpinat și foarte multe dificultăți care nu au fost văzute pe micile ecrane.

Prezentatoarea TV a oferit detalii neștiute despre experiența din spatele camerelor și cu ce probleme s-au confruntat pe parcursul călătoriei.

„Eu reuşeam să adorm pe la 11 jumate, 12. La 4 eram în picioare, în fiecare zi, nu exista rabat de la programul ăsta. Dar echipa de producţie, care trebuie să pregătească misiunile, să se asigure că a doua zi ne primesc în locurile în care vrem să mergem, deși aprobările sunt cerute cam cu 3-4 luni înainte, totul se gândește din timp, nu poţi să îţi permiţi greşeli. Eu cred că echipa de producţie nu prinde mai mult de trei ore de somn pe noapte, timp de două luni. Nu există schimburi, e un nucleu care lucrează constant. E obositor, este o muncă fantastică în spate, dar este un proiect, mi se pare, ca niciun altul.„, a spus Irina Fodor.

Citește și:
Veste tristă pentru fanii serialului „Adela' de la Antena 1. Anunțul oficial

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people