Irina Fodor vorbește despre cel mai greu moment pe care l-a întâmpinat la Asia Express: „M-am detaşat de multe lucruri”

Irina Fodor a vorbit despre experiența Asia Express și provocările pe care le-a întâmpinat pe parcursul show-ului.

Irina Fodor vorbește despre cel mai greu moment pe care l-a întâmpinat la Asia Express: "M-am detaşat de multe lucruri"

Irina Fodor a fost invitată în podcast-ul realizat de Lorena Buhnici, ocazie prin care a vorbit despre parcursul ei în televiziune și proiectele profesionale, inclusiv despre emisiunea Asia Express. Vedeta a înlocuit-o un sezon pe Gina Pistol, care s-a dedicat vieții de familie după nașterea fiicei ei, Josephine. 

Irina Fodor a oferit o serie de detalii din culisele show-ului Asia Express.

„Eu reuşeam să adorm pe la 11 jumate, 12. La 4 eram în picioare, în fiecare zi, nu exista rabat de la programul ăsta. Dar echipa de producţie, care trebuie să pregătească misiunile, să se asigure că a doua zi ne primesc în locurile în care vrem să mergem, deși aprobările sunt cerute cam cu 3-4 luni înainte, totul se gândește din timp, nu poţi să îţi permiţi greşeli. Eu cred că echipa de producţie nu prinde mai mult de trei ore de somn pe noapte, timp de două luni. Nu există schimburi, e un nucleu care lucrează constant. E obositor, este o muncă fantastică în spate, dar este un proiect, mi se pare, ca niciun altul.”

Irina Fodor a adăugat faptul că ea trebuia să ajungă de fiecare dată înaintea concurenților și a vorbit despre câteva provocări, dar și situații dificile pe care le-a întâmpinat pe parcursul emisiunii. 

„Concurenţii trăiesc tot felul de umilinţe, oamenii nu sunt calzi şi primitori peste tot. Unii îi cred cerşetori, şarlatani. Ori când vii din ţara ta, unde eşti VIP şi ajungi acolo şi te trezeşti că se uită la tine ca la ultimul om, trebuie să treci peste asta. (…) Eu trebuia să ajung tot timpul la primire. Era o cursă contracronometru constantă. Ei au în rucsac un GPS, și atunci eu din van-ul meu de gazdă puteam să văd cam pe unde sunt. Dar van-ul meu, spre deosebire de maşinile mici pe care le luau ei, se mişca mai greu, aveam şi echipamente. Eram toţi călare pe şofer. Și pentru mine e tot o cursă. Unde ajung ei cu greutate, ajung şi eu la fel de greu. Eu trebuie să mă controlez până vin ei. Ei sunt mult mai rău ca noi, nemâncați, însetați, obosiţi și câteodată și accidentați.”

Întrebată de Lorena Buhnici care a fost momentul cel mai greu pentru ea, Irina Fodor a spus că s-a detașat de foarte multe lucruri, însă a recunoscut că în ultimele două săptămâni a resimțit mai mult dorul de familia ei,

„M-am detaşat mult de mine, era greu, dacă stăteam tot timpul ancorată în sentimentele mele, era greu să fiu o plasă pentru ei. M-am detaşat de multe lucruri. Am avut și o echipă absolut senzaţională. Funcţionam ca o mică familie. Am lăsat cât s-a putut dorul de casă. Cel mai aprig a fost în ultimele două săptămâni când simţeam că gata, dacă după astea două săptămâni nu îmi văd copilul şi soţul, o să clachez. Pe de altă parte, mă întâlneam cu Mihai şi Elwira care de fiecare dată când aduceam vorba de fetițele lor plângeau”, a adăugat Irina Fodor în podcast-ul Lorenei Buhnici. 

Citește și:
Gina Pistol, apariție inedită la filmările de la Chefi la cuțite

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people