Smiley și Gina Pistol au pregătit un cadou de majorat special pentru fiica lor, Josephine

Smiley și Gina Pistol deja au pregătit un cadou de majorat pentru fiica lor, Josephine, și este într-adevăr unul special.

Smiley și Gina Pistol au pregătit un cadou de majorat special pentru fiica lor, Josephine

În urmă cu aproape un an, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi sunt extrem de implicați în creșterea fiicei lor și cu fiecare ocazie fac declarații emoționante despre Josephine.

Smiley a dezvăluit recent, în cadrul podcast-ului „Da Bravo! by Mihai Bobonete”, faptul că el și Gina Pistol deja au pregătit pentru Josephine un cadou de majorat. Artistul a povestit că înainte ca partenera lui să meargă la maternitate să nască, cei doi au făcut o înregistrare pe care i-o vor da fiicei lor atunci când va împlini 18 ani. Nu își făcuseră un plan cu privire la ceea ce vor spune, însă au fost copleșiți de emoții

„Noi am făcut o treabă, fix înainte să plecăm la maternitate. Eu i-am zis Ginei că aș vrea să facem o filmare, la Josephine în cameră, să-i vorbim ei la 18 ani. Și Gina mi-a zis că nu poate, că o să plângă… și fix înainte cu jumătate de oră sau o oră, înainte să plecăm la maternitate, să o duc pe Gina să nască, am pus telefonul să vorbim. Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim. Și atât am zis: „Draga noastră Josephine”, și am început să plângem amândoi ca proștii.”

Smiley a spus că a primit un cadou asemănător din partea părinților lui, atunci când el a împlinit 18 ani. 

„Am reușit să spunem niște lucruri pe care eu nu mi le amintesc, nici nu pot să mă uit la filmare acum, dar vrem să i-o dăm la 18 ani. Eu am învățat asta de la ai mei. Părinții mei, când am făcut 18 ani, mi-au făcut cadou de ziua mea o înregistrare cu mine la 3 ani. Așa că am zis să facem și noi la fel. Au fost foarte inspirați. Am zis că acum a avansat tehnologia, putem să facem o filmare pe care să o păstrăm”, a adăugat Smiley în podcast-ul moderat de Mihai Bobonete. 

Smiley și Gina Pistol au fost discreți până acum în ceea ce o privește pe Josephine. Cei doi continuă să protejeze intimitatea fiicei lor, căreia nu i-au arătat încă fața în imaginile pe care le postează deseori pe social media, acolo unde își țin la curent fanii cu diferite activități din viața personală și profesională. Prezentatoarea TV a decis în urmă cu ceva timp să le răspundă celor care întreabă care este motivul pentru care ea și partenerul ei nu dezvăluie imagini cu chipul fiicei lor.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus vedeta pe Instagram.

Citește și:
Ce surpriză de proporții i-a pregătit Adela Popescu lui Radu Vâlcan de ziua lui

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people