Ce surpriză de proporții i-a pregătit Adela Popescu lui Radu Vâlcan de ziua lui

Radu Vâlcan se bucură astăzi de una dintre cele mai frumoase aniversări. Adela Popescu, soția actorului, i-a pregătit o surpriză de proporții, fiind ajutată și de cei trei copii ai lor.

Ce surpriză de proporții i-a pregătit Adela Popescu lui Radu Vâlcan de ziua lui

Radu Vâlcan a împlinit pe 8 februarie 45 de ani și se bucură de cea mai frumoasă aniversare a sa. Actorul a fost surprins de soția sa și de cei trei copii ai lor încă de la intrarea în casă. Adela Popescu i-a pregătit o surpriză de proporții și l-a așteptat pe sărbătorit cu o multitudine de baloane colorate și un tort care arată delicios.

Cum l-a surprins Adela Popescu pe Radu Vâlcan de ziua lui

Ba mai mult, actrița i-a avut complici și pe cei trei băieți ai lor. Îmbrăcați în costume colorate, imitând animale, și cu baloanele în mână, aceștia i-au urat tatălui lor un călduros „La mulți ani”'. În același timp, Adela i-a cântat soțului ei, oferindu-i și un tort.

„Si de ziua lui se gandeste sa imi faca o bucurie. Imi da sa mananc. 🙂
Asa sa fim mereu, scumpete, cu grija unul fata de celalalt.
La multi ani, te iubim! ❤️
Pe pagina lui vedeti si super petrecerea surpriza :)”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

Actorul a rămas fără cuvinte atunci când a ajuns acasă și a fost întâmpinat de toată familia, susținând că nu își dorește nimic în plus față de ce are deja. Ba mai mult, prietenii apropiați i-au făcut urări care mai de care mai speciale. Bunul său prieten, Mihai Morar, a vorbit pe InstaStory despre obiceiul său și al actorului de a alerga în parcul Herăstrău, însă astăzi prezentatorul TV a lipsit.

„Gata alergarea. Ăsta sunt eu, ăsta este Herastrăul și uite aici trebuia să fie, ca de obicei, Radu Vâlcan. Dar, e ziua lui Radu astăzi. Doar vreau să îi spuneți că nu l-am înlocuit cu nimeni. Radu, să știi că sunt la felinarul la care făceai tu Story-uri de obicei. Strada e pustie fără tine și cum zice Adela ‘Viața e pustiu fără Radu’. La mulți ani!”, i-a transmis Mihai Morar.

Radu Vâlcan i-a promis prietenului său că va reveni mai puternic pentru următoarele sesiuni de alergat, dar și cu „story-uri înțelese de… nimeni”. Ba mai mult, acesta a făcut și o glumă, potrivit căreia astăzi a împlinit 36 de ani.

Citește și:
Experiențe neplăcute pentru Marisa în spital, unde a internat-o pe fiica ei infectată cu coronavirus

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people