Experiențe neplăcute pentru Marisa în spital, unde a internat-o pe fiica ei infectată cu coronavirus

Prin ce experiențe de coșmar a trecut Marisa în spital și în sistemul medical, căutând ajutor pentru fiica ei de doar două luni, infectată cu coronavirus?

Experiențe neplăcute pentru Marisa în spital, unde a internat-o pe fiica ei infectată cu coronavirus

Experiență de coșmar pentru Marisa în spital și în ambulanță, la care a apelat pentru că fiica ei în vârstă de doar două luni, infectată cu coronavirus, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Văzând că fiica ei încă foarte fragilă nu se simte bine, și după ce medicii îi spuseseră că boala poate avea o evoluție imprevizibilă, dat fiind faptul că are o vârstă atât de fragedă, câștigătoarea Bravo, ai stil! a apelat la serviciile ambulanței, la sfatul medicului pediatru. Vedeta a fost sunată curând de șoferul ambulanței, care a anunțat-o că va întârzia pentru că era nevoit să conducă o altă persoană la o altă unitate medicală.

După aproximativ o oră, Marisa Paloma și fiica ei au pornit spre spital – ajunse în fața unei unități sanitare, vedeta și-a dat seama că se petrecuse o confuzie, dat fiind că nu fuseseră aduse la un spital de copii. Șoferul ambulanței ar fi refuzat să le lase să se urce iar în ambulanță, iar Marisa s-a văzut forțată să aștepte în frig cu copilul în brațe.

„Am început să mă agit si le-am zis că plec cu Uberul și să le fie rușine pentru această greșeală. N-aveam nici mașina cu mine: (ca să mă descurc singură. Doamna țipa în continuare la mine că nu am cum să plec cu Uberul, că suntem pozitive și să mă sui în salvare. Cei de la salvare nu voiau să mă ia, deoarece așa au primit ordin de la dispecerat, să mă ducă la spitalul acela care nici măcar nu era de copii. Și până la urmă a venit o asistentă care a urlat la ei să nu-mi mai țină copilul în frig și să mă ducă de urgență la Grigore Alexandrescu. Noaptea minții. Pur și simplu noaptea minții.”

Ceva mai târziu, vedeta a revenit cu o serie de explicații tot pe Instagram. Întâmplările prin care a trecut Marisa în spital în căutare de ajutor pentru fiica ei au început să aibă un aer de-a dreptul dramatic. Tânăra mamă a reclamat faptul că a fost nevoită să aștepte ore în șir pentru ca fiicei ei, care plângea de foame, să i se aducă lapte, dar și că, la un moment dat, după ce le rugase pe asistente să îi sterilizeze biberonul cu care își hrănea fetița, acestea au revenit cu biberonul altei persoane, murdar.

Mai mult, fiicei Marisei i s-a făcut la un moment dat o ecografie pentru a determina posibilele complicații care au făcut-o să se simtă atât de rău, însă rezultatele nu i-au fost comunicate și mamei. Aceasta a povestit că s-a văzut nevoită să aștepte cu orele pentru a găsi un cadru medical dispus să o asculte. Vedeta a și postat o serie de imagini din spital, care arătau, spre exemplu, biberonul murdar al altei persoane care i-a fost adus fetiței, sau branula care i-a fost aplicată și care, spune Marisa, i-ar fi cauzat un mare disconfort. „Când văd imaginile astea nu pot să cred. Abia aștept să le șterg din telefon.”

Seria de experiențe prin care a trecut Marisa în spital a continuat, proaspăta mamă arătând și că, în final, i s-a recomandat să facă în altă parte investigațiile pentru copilul său: „O să vă rugăm să repetați ecografia pentru că aparatul nostru nu e foarte funcțional și mai dă erori și e posibil să nu vadă ce ar trebui. Mi-a picat cerul în cap, am înnebunit.(…) Ia uitați ce spune și pe foaie: examinare limitată de performanțele tehnice ale aparatului. Serios? Pentru asta am stat o zi în spital?”.

Citește și:
Radu Ștefan Bănică a împlinit 20 de ani! Ce mesaj i-a transmis tatăl lui

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people