Radu Ștefan Bănică a împlinit 20 de ani! Ce mesaj i-a transmis tatăl lui

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani, iar tatăl lui i-a transmis un mesaj emoționant.

Radu Ștefan Bănică a împlinit 20 de ani! Ce mesaj i-a transmis tatăl lui

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică a împlinit pe 7 februarie frumoasa vârstă de 20 de ani. Tânărul s-a bucurat de urări emoționante din partea familiei și prietenilor, dar și din partea internauților.

Tânărul actor, care îi calcă pe urme tatălui său, a avut parte de toată atenția celor dragi. Cu ocazia zilei sale de naștere, Radu a primit mesaje de „La mulți ani” de la apropiații săi, iar prietenii au repostat amintiri de neprețuit cu sărbătoritul. De asemenea, unul dintre cele mai importante mesaje a fost chiar de la tatăl său.

Azi face 20 de ani! Iar mie tot nu-mi vine sa cred… „, a scris Ștefan Bănică pe contul său de Instagram, în descrierea unei fotografii cu fiul lui cel mare.

Radu Ștefan Bănică a împlinit 20 de ani

Totodată, prietenii virtuali ai marelui artist i-au transmis urări lui Radu Ștefan pe pagina de Instagram a tatălui său. Mihai Petre și Bursucu’ i-au oferit toate gândurile bune cu ocazia împlinirii celor 20 de ani. În același timp, pagina de Instagram a tânărului a fost plină de fotografii din partea prietenilor apropiați. Sărbătoritul a fost surprins atât în ipostaze amuzante, cât și foarte serioase.

Dincolo de faptul că este un actor în devenire și un artist complet, Radu Ștefan Bănică este și un antreprenor de succes. Fiul juratului de la X Factor și-a deschis propria afacere la o vârstă fragedă, fiind pregătit să se „lupte” cu patronii marelor cafenele din București.

Tânărul a anunțat cu emoție pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva săptămâni, că a inaugurat propria sa cafenea, unde și-a invitat urmăritorii să vină pentru o cafea bună și un brunch ca la carte. Radu a mărturisit că mama lui a reprezentat un sprijin enorm în această perioadă și l-a ajutat să pună pe picioare afacerea sa. De asemenea, realizarea lui l-a impresionat și pe tatăl lui, fiind cât se poate de mândru.

„Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și, de ce nu, un pahar de prosseco”, a scris Radu Ștefan Bănică pe pagina lui de Instagram.

Citește și:
Gina Pistol sau Irina Fodor? Cine va prezenta noul sezon al emisiunii Asia Express?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people