Amalia Enache, despre motivul pentru care nu dezvăluie cine este tatăl fiicei sale: „Preferă să rămână în spate”

Amalia Enache este discretă când vine vorba despre viața ei personală și identitatea tatălui fiicei sale.

Amalia Enache, despre motivul pentru care nu dezvăluie cine este tatăl fiicei sale: "Preferă să rămână în spate"

Amalia Enache și-a ținut viața personală departe de ochii publicului. Prezentatoarea TV nu a spus până acum cine este partenerul ei de viață, alături de care are o fiică pe nume Alma. 

Amalia Enache împărtășește des imagini cu Alma pe rețelele de socializare. În ceea ce îl privește pe tatăl fiicei sale, prezentatoarea nu i-a dezvăluit identitatea și a păstrat mereu discreția referitor la acest aspect. În cadrul unui interviu pentru click.ro, Amalia Enache a declarat că partenerul ei nu este o persoană publică, preferând să rămână departe de lumina reflectoarelor. 

„E tatăl ei. Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani, aici, în România. E aici, cu noi”, a mărturisit Amalia Enache pentru sursa menționată.

Nu este pentru prima dată când Amalia Enache oferă detalii despre relația pe care o are cu partenerul ei. În podcast-ul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, aceasta a vorbit despre tatăl fiicei sale. Prezentatoarea TV a povestit că preferă să fie rezervată când vine vorba de viața de familie, dar și relația de cuplu pentru că nu își dorește ca o expunere foarte mare să o afecteze pe fiica ei. 

„Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lume pe care-l cunosc, cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am așa o legătură sufletească, dumnezeiască. Prioritatea este interesul copilului meu. Dacă sunt bun pentru copilul meu, sunt un om bun pentru lume, ea e cea mai importantă. Supraexpunerea unor povești intime cred că ar putea afecta copilul. Eu sunt omul iubirilor mistuitoare, foarte puternice. Dar nu întotdeauna din aceste iubiri se poate naște o iubire pe viață. Copilul îl faci cu acel om în care ai cea mai mare încredere din lume, că niciodată nu va trăda binele suprem al copilului pentru alte lucruri. Așa am simțit eu. Și nu în toate iubirile mele mistuitoare am simțit că ar putea fi o treabă pe viață”, a declarat Amalia Enache.

Citește și:
Câți bani ar fi câștigat Elena Chiriac pentru participarea la Survivor România. Suma este considerabilă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people