Mihai Morar, dezvăluiri despre relația cu soția lui. Cum l-a ajutat Gabriela în carieră: „Eram într-o perioadă în care exageram”

Mihai Morar a vorbit despre relația cu soția sa și a povestit cum l-a ajutat Gabriela în cariera lui.

Mihai Morar, dezvăluiri despre relația cu soția lui. Cum l-a ajutat Gabriela în carieră: „Eram într-o perioadă în care exageram”

Mihai Morar este printre cei mai apreciați prezentatori TV și de radio de la noi, care se poate mândri cu o experiență profesională impresionantă. Dincolo de carisma lui și atitudinea pozitivă, în spatele lui se află ofamiliesuperbă, care reprezintă cea mai mare mândrie a sa. Deși vorbește des despre fiicele lui, de această datăprezentatoruls-a concentrat pe soția sa, Gabriela.

Mihai Morar, despre relația cu soția lui

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, s-au căsătorit în 2006 și au împreună treifete. Cei doi formează o echipă pe cinste atât în viața personală, cât și în cea profesională. Mihai Morar a dezvăluit că partenera lui de viață i-a fost alături de fiecare dată și chiar l-a salvat în carieră.

„Eu am o bună măsură acasă. Se numește Gabriela. Eram într-o perioadă în care exageram foarte mult, dar nu neapărat alimentar, exageram mult cu tot. Glumele la radio erau exagerate, glumele la TV erau exagerate. Ea a venit cu buna măsură și mi-a zis: ‘N-ai vrea să mergi să faci sport?’. Prima oară am zis că sportul nu e pentru mine, mai bine urmez o dietă. Ea mi-a făcut o programare, după ce terminam la radio. Și aia mi-a schimbat viața, așa mi-am schimbat stilul de viață. Din 2006 suntem căsătoriți”, a spus Mihai Morar în podcastul lui Cătălin Măruță.

Cum a cucerit-o prezentatorul pe Gabriela

Mihai Morar a povestit cum a cucerit-o pe soția sa. Prezentatorul se afla într-o perioadă dificilă a vieții sale, iar atunci era coleg la radio cu Gabriela. Acesta a invitat-o în repetate rânduri în oraș, dar s-a ales cu refuzuri. Cum este o fire ambițioasă, Mihai Morar a reușit să o convingă să meargă cu el la un concert de vioară.

„Apoi a trecut vacanța, am ales să merg acasă, la ai mei. Când m-am întors am vrut să o invit, să nu se fi supărat. Am invitat-o în oraș și m-a refuzat, la fel și a doua oară. Și a trebuit să găsesc altceva. Atunci găsisem un concert de vioară la Palatul Regal și i-am zis că am luat două bilete. A zis da și de atunci am rămas împreună. Și după două luni am cerut-o de soție, eu care nu îmi pusesem problema căsătoriei niciodată în viața mea.”

Potrivit declarațiilor sale, Gabriela l-a ajutat să găsească echilibru și să se simtă împlinit. Ba mai mult, relația lor a devenit mai puternică odată cu venirea pe lume a fiicelor sale.

„Traseul meu profesional era ok, dar eu nu eram echilibrat pe plan personal până să o cunosc pe Gabriela, până să avem o relație. Acolo s-au echilibrat lucrurile. Apoi au apărut gemenele. Cezara și Mara s-au născut la o lună după ce am lansat Radio Zu. Aia a fost cea mai grea vară din viața mea. Au venit pe lume la doi ani de când ne-am căsătorit.”, a mărturisit prezentatorul.

Citește și:
Ce crede Andreea Esca despre relația fiicei sale, Alexia Eram, cu Mario Fresh

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people