Câți bani ar fi câștigat Elena Chiriac pentru participarea la Survivor România. Suma este considerabilă

Elena Chiriac a ajuns până în finala Survivor România 2022, pe care a pierdut-o în fața lui Alex Delea.

Câți bani ar fi câștigat Elena Chiriac pentru participarea la Survivor România. Suma este considerabilă

Cinci luni. 60 de ediții. 30 de concurenți. 2 triburi. Cea mai puternică competiție din lume. Un sezon mai puternic ca niciodată! Survivor România 2022 s-a terminat, iar cei doi concurenți care au ajuns în finală au fost Alex Delea și Elena Chiriac.

Iar publicul a decis: ALEXANDRU DELEA este câștigătorul SURVIVOR ROMÂNIA 2022 și al cecului de 100.000 de euro! Războinicul, devenit apoi Vultur, a reușit să depășească toate provocările acestui sezon incredibil și să ajungă la inimile celor de acasă, câștigând trofeul atât de mult dorit de către toți cei care s-au înscris în competiție.

„Domnul Dan, vă iubesc! Faimoșilor, vă iubesc! Războinicilor, vă iubesc! Toată lumea din consiliul acesta, vă iubesc! Nu știu ce se întâmplă cu mine, domnul Dan. Nu cred așa ceva, domnul Dan, nu cred…”, a spus Alex Delea după ce a câștigat Survivor 2022.

„Domnul Dan, mă gândesc că viața îmi pregătește altceva. Mi-am dorit atât de mult să câștig și se pare că e încă un locul doi pentru mine. Dar vă spun din toată inima că, dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici, a câștigat cel mai potrivit om. Vă spun din tot sufletul meu!”, a spus Elena Chiriac în lacrimi, după ce Alex Delea a câștigat cel de-al treilea sezon Survivor.

Elena Chiriac a fost concurentă în cadrul Survivor România timp de 20 săptămâni, iar participarea la competiția din Republica Dominicană i-a adus o sumă considerabilă, așa cum scrie presa mondenă, chiar dacă nu a câștigat marele premiu.

Potrivit cancan.ro tânăra ar fi negociat un contract cu un onorariu de aproximativ 2000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în show. Astfel, după cele 20 săptămâni, Elena Chiriac ar fi obținut în jur de 40.000 de euro.

Citește și:
Mesajul surprinzător pe care Mădălina Ghenea l-a primit de la Maye Musk

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people