Alex Delea a câștigat Survivor România 2022! Primele declarații

Survivor România 2022 a ajuns la final! Alex Delea a câștigat Survivor România 2022!

Alex Delea a câștigat Survivor România 2022! Primele declarații

Alexandru Delea, Elena Chiriac și Ionuț Popa au luptat pentru titlul de Survivor România 2022 și marele premiu de 100.000. de euro, iar Alex Delea a câștigat Survivor România 2022!

Seara a început cu o confruntare incredibilă în care cei trei concurenți au dat totul pe traseu, cu gândul la trofeu. Emoția concurenților a fost și mai mare, având în vedere că în tribune au venit să îi susțină toți foștii concurenți ai competiției, fiecare având preferatul lui! Delea a reușit să câștige, pentru a treia oară la rând, colanul de imunitate și a devenit astfel primul finalist.

„Domnul Dan, cea mai frumoasă victorie, cel mai frumos vis, decizia pe care am avut-o la începutul jocului, am crezut că joc împotriva mea. M-am mințit pe mine, am crezut că e ok, dar o să îmi fac un mare tatuaj cu un bumerang, sub semnul Survivor. Nu pot să cred că am câștigat un meci cu o ustensilă care îmi este străină. (…) A ieșit, a luat pentru a treia oară colanul, la rând. Le-am luat pe toate trei! Sunt în finală! Finala Survivor sunt eu”, a declarat Alex Delea, după ce a câștigat imunitatea.

Primul Consiliu al serii i-a adus pe ceilalți doi jucători la votul publicului. Elena Chiriac și Ionuț Popa au așteptat decizia telespectatorilor, într-un suspans incredibil creat de finala live din acest sezon. Iar fanii au decis: Ionuț Popa este concurentul care a părăsit competiția, iar Elena Chiriac s-a calificat în marea finală alături de Alex Delea.

„Sunt împăcat. Sunt foarte fericit și mândru pentru că am ajuns până aici. Sunt în ultimii trei. Am învățat foarte multe lecții și cred că viața mea se va schimba. Îmi doream foarte mult să câștig. Așa a fost să fie. Sunt sigur că totul se întâmplă cu un scop. (…) Le mulțumesc oamenilor de acasă că m-au votat”, a spus Ionuț Popa.

Alex Delea a câștigat Survivor România 2022

Alex Delea și Elena Chiriac au fost finaliștii competiției, iar Alex Delea a câștigat Survivor România 2022, acumulând cele mai multe voturi din partea publicului.

„Domnul Dan, vă iubesc! Faimoșilor, vă iubesc! Războinicilor, vă iubesc! Toată lumea din consiliul acesta, vă iubesc! Nu știu ce se întâmplă cu mine, domnul Dan. Nu cred așa ceva, domnul Dan, nu cred…”, a spus Alex Delea după ce a câștigat Survivor 2022.

„A fost un moment atât de tare, dar mi-a fost frică să nu aud. Eu sunt extremist și când sunt trist, nu doar când sunt bucuros. Nu știu ce făceam. Toate visele mi s-au îndeplinit aici. Înainte să vin la Survivor am vorbit cu mama mea. I-am zis că nu știu pe unde s-o apuc. Când am venit, eram la consiliu. Nu-mi doream să vin lângă dumneavoastră acolo, că-mi stingeați flacăra. Ce s-a întâmplat azi nu e de o bucurie normală. Încă sunt pe altă planetă. Sunt cel mai bucuros om din lume. Iată că dând bucurie, am primit și eu.”, a fost reacția lui Alex Delea după ce a câștigat Survivor 2022.

Citește și:
Mesajul surprinzător pe care Mădălina Ghenea l-a primit de la Maye Musk

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people