Mesajul surprinzător pe care Mădălina Ghenea l-a primit de la Maye Musk

Mădălina Ghenea a primit de la Maye Musk, mama lui Elon Musk, un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare.

Mesajul surprinzător pe care Mădălina Ghenea l-a primit de la Maye Musk

Mădălina Ghenea a fost prezentă zilele trecute la Festivalul de Film de la Cannes 2022 și a impresionat cu aparițiile ei de pe covorul roșu. De această dată, actrița a atras din nou atenția, însă cu un mesaj pe care l-a primit de la mama lui Elon Musk, Maye Musk.

Mădălina Ghenea a împărtășit cu fanii de pe Instagram o serie de imagini de pe covorul roșu de la Cannes 2022. Actrița a primit o mulțime de aprecieri și comentarii, iar mesajul care a surprins pe toată lumea este cel de la mama lui Elon Musk. Maye Musk i-a transmis: „Îmi pare rău că nu te-am văzut la Festivalul de la Cannes.” Se pare că Mădălina Ghenea și Maye Musk nu s-au întâlnit pe covorul roșu, deși au fost prezente la amfAR Cannes Gala 2022, un eveniment organizat anual în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. 

Mădălina Ghenea a fost premiată în cadrul evenimentului „World Influencers and Bloggers Awards”, care a avut loc la Cannes, iar românca a atras toate privirile prin ținuta glam, o superbă rochie creată de celebrul designer Zuhair Murad, și accesorizată cu bijuterii prețioase.

La finalul evenimentului, românca a transmis și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, arătându-și susținerea față de poporul ucrainean și dezvăluind câteva detalii inedite din viața ei.

„Mulțumesc pentru premiu! Susțin Ucraina la @festivaldecannes @wibaglobal. Am început să lucrez când aveam 14 ani și m-am obișnuit să călătoresc sau să lucrez aproape în fiecare zi. Când eram însărcinată cu fiica mea, Charlotte, am simțit că nu făceam suficient. Dintr-o dată am avut prea mult timp la îndemână și mereu am avut această mare dorință de a reuși să alcătuiesc o echipă, să descopăr noi talente și să le susțin, să le ofer posibilități mari, așa că am decis să înființez o companie de producție. Această companie mi-a oferit posibilitatea de a propune tinere talente, regizori și fotografi mărcilor cu care lucrez”, a scris actrița pe contul ei de Instagram.

Actrița a povestit despre persoanele speciale din viața ei care provin din Ucraina și care i-au fost alături acum la Festivalul de Film de la Cannes 2022, despre modul în care au lucrat împreună și a avut și un mesaj pentru femeile din toată lumea care reușesc să îmbine viața profesonală cu cea personală.

„Datorită bunei mele prietene ucrainene @tetyanaveryovkina am avut șansa să-i cunosc pe uimitorii fotografi @vicoolyasaida Saida și Viktoriia, am reușit să o am pe Saida aici cu noi în seara asta, a călătorit timp de 8 ore pentru a fi alături de noi. Sunt ucraineni și, de când i-am cunoscut, nu am încetat să lucrez cu ei, împreună am filmat campanii la nivel mondial, mărcile cu care lucrez s-au îndrăgostit de ei și este uimitor să văd cum reușesc să facă față unuia dintre cele mai rele scenarii posibile, un război, într-un mod atât de incredibil, atât de profesionist. Le-am considerat întotdeauna în primul rând parte din familia mea, dar serios avem de-a face aici cu super eroi, acest premiu este pentru fetele mele, pentru femeile în general, care reușesc să fie mame pline de farmec, având și job-uri, în timp ce se confruntă cu războiul și pierderea și atâta durere.
Am fost aici în seara asta pentru voi și pentru această țară care a adus în viața mea pe unii dintre cei mai talentați oameni pe care îi cunosc.
Tot respectul și sprijinul meu pentru Ucraina! Mulțumesc că m-ați primit”, și-a încheiat Mădălina Ghenea mesajul.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Citește și:
Noi detalii inedite despre ținuta pe care Kim Kardashian a purtat-o la nunta surorii sale, Kourtney

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people