Maye Musk, în costum de baie cu decupaje, la 74 de ani pe coperta Sports Illustrated Swim

Maye Musk a uimit într-un pictorial pentru Sports Illustrated Swim, unde a pozat în costum de baie, la 74 de ani.

Maye Musk, în costum de baie cu decupaje, la 74 de ani pe coperta Sports Illustrated Swim

Maye Musk a arătat mai bine ca niciodată când a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated Swim în costume de baie cu decupaje. Fotomodelul, în vârstă de 74 de ani, a purtat costume într-o singură piesă, în culori vii cu decupaje, un bikini floral și costume superbe pentru ședința foto care a avut loc în Belize.

Maye Musk a uimit cu un pictorial de colecție în costum de baie

Într-una dintre fotografiile preferate, Maye a purtat un costum de baie violet aprins, pe un singur umăr, de la OYE, care avea un decupaj vizibil pe talie, dezvăluind o parte din abdomenul său. Ea l-a accesorizat cu o pereche de cercei Cleopatra’s Bling și un inel Videmus Omnia.

Într-o altă fotografie uluitoare, Maye a purtat un bikini Zimmermann cu flori, cu un top decoltat, o pereche de pantaloni cu talie înaltă, care aveau o curea în jurul acesteia și asortați cu o pereche de cercei colorați Ottoman Hands. De asemenea, în alt set de imagini, Maye a îmbrăcat un costum de baie roșu Cali Dreaming, cu un cover-up lung și colorat PatBo.

Pictorialul de colecție pentru Sports Illustrated Swim a surprins-o pe mama lui Elon Musk în ipostaze spectaculoase. Modelul, care are în spate o carieră impresionantă de peste 50 de ani, a mai pozat întinsă pe nisip, purtând un costum de baie Angelys Balek roz aprins, cu decupaje pe piept.

Mama lui Elon Musk, „de neoprit” la 74 de ani

Fiica lui Maye, Tosca Musk, a povestit revistei despre mama ei, care este „de neoprit”, spunând că toată viața a văzut-o făcând ceea ce îi place și nu a ținut cont de reguli niciodată.

„Toată viața mea, am văzut-o pe mama mea făcând orice. Drept urmare, cred că mă voi aștepta întotdeauna ca ea să fie capabilă să facă totul. Uneori mă întreb dacă nu cumva este timpul să încep să limitez aceste așteptări, pe măsură ce ea îmbătrânește. Dar apoi mă uit din nou la ea, încă de neoprit, și mă gândesc: ‘Nu încă’.”, a spus Tosca Musk.

De asemenea, Maye a declarat pentru revista People că nu se aștepta niciodată la o astfel de propunere. Cu toate acestea, mama lui Musk a spus că s-a simțit de minune în timpul ședinței foto și este un model pentru femeile de peste 70 de ani care înoată și nu se sfiesc să poarte un bikini.

„Prima mea reacție a fost că nu aș putea visa niciodată la așa ceva, pentru că de ce ar avea cineva o femeie de 74 de ani pe copertă, mai ales în costum de baie. Cred că va face ca femeile să se simtă mai confortabil la 70 de ani când înoată, precum și femeile de 20 și 30 de ani. Toată lumea a fost politicoasă, amabilă, atentă, grijulie, așa că m-am simțit foarte confortabil în costumul meu de baie.”., a declarat Maye.

Citește și:
Rihanna, prezentă la Met Gala 2022 în ipostaza de… statuie. Cum arată sculptura artistei

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people