Cannes 2022: Vedete și ținute spectaculoase la premiera filmului Elvis

Festivalul de Film de la Cannes 2022 este în plină desfășurare, evenimentele se țin lanț, iar vedetele impresionează cu ținutele purtate pe covorul roșu.

Cannes 2022 a intrat deja în ritmul obișnuit, cu multiple premiere, staruri cu duiumul pe covorul roșu și la felurite petreceri, și cu rochii spectaculoase fluturând pe croazetă cât e ziua de lungă.

Premiera filmului Elvis a adunat pe covorul roșu nume celebre de la Hollywood, dar și modele de talie internațională, așa cum vei vedea și în galeria de mai sus.

Sharon Stone continuă să impresioneze pe covorul roșu, Shakira a surprins într-o elegantă rochie neagră, tot negru a purtat și cântăreața Kylie Minogue, Mădălina Ghenea a fost una dintre cele mai sexy prezențe pe red carpet, iar la evenimentele Chopard am avut ocazia să le admirăm pe Bella Hadid, Eva Longoria și Maggie Gyllenhaal.

Notabilă a fost și prezența pe covorul roșu a modelului Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, fiind prima apariție a ei în public după tragedia din viața cuplului. Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au impresionat o lume întreagă după ce au dezvăluit momentele dramatice prin care au trecut recent după ce modelul a născut prematur, iar unul dintre gemeni, băiețelul, a murit.

Producția se axează pe cariera starului Elvis Presley, regele RocknRoll-ului, și interacțiunea cu managerul său, colonelul Tom Parker. Austin Butler îl interpretează pe Presley, iar actorul și-a luat foarte în serios rolul și trebuie să recunoaștem că asemănărea este incredibilă. În plus, coloana sonoră este una extraordinară și deja circulă zvonuri cu privire la o posibilă nominalizare a filmului la Premiile Oscar de anul viitor.

Întreaga distribuție a filmului a fost prezentă pe covorul roșu, mai mult, Kaia Gerber, iubita lui Austin Butler, a venit special la Cannes pentru a-și susține partenerul.

Citește și:
Festivalul de la Cannes 2022: cele mai spectaculoase ținute din prima zi pe covorul roșu

Foto: PR, Profimedia, Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people