Cannes 2022: Bella Hadid, Diane Kruger și Cara Delevingne, apariții fabuloase pe covorul roșu

Festivalul de la Cannes 2022 continuă în forță, cu un covor roșu plin de celebrități, ținute glam și momente memorabile. Iată care sunt vedetele care ne-au atras atenția.

Trebuie să recunoaștem că unul dintre punctele forte ale Festivalului de Film de la Cannes este reprezentat de neegalatul său covor roșu. Cât de des avem, până la urmă, ocazia să vedem starurile internaționale ale filmului, zile la rând, pozând cu grație, uneori de mai multe ori pe zi, în ținute diferite, la premierele feluritelor pelicule intrate în competiție?

Festivalul de la Cannes 2022 își continuă neabătut traseul, fără incidente majore, iar vedetele de la Hollywood au luat cu asalt covorul roșu al Palatului, odată cu premiera filmului The Innocent, printre acestea numărându-se Diane Kruger, Jake Gyllenhaal, Rebecca Hall, Kristen Stewart și Maggie Gyllenhaal.

Cum era de așteptat, am avut parte și de o adevărată demonstrație de stil franțuzesc autentic pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2022, ținutele purtate de Sophie Marceau, Isabelle Huppert, Melanie Laurent, Lea Seydoux, Emmanuelle Béart și Berenice Bejo atrăgând toate privirile.

Și nu puteam să nu menționăm și apariția modelului Bella Hadid, o prezență constantă în ultimii ani la Cannes, care a purtat o superbă rochie vintage Versace. Poți admira pe îndelete toate ținutele în galeria noastră de mai sus.

Citește și:
Festivalul de la Cannes 2022: cele mai spectaculoase ținute din prima zi pe covorul roșu

Foto: PR, Profimedia, Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people