Bella Hadid, declarații sincere despre operațiile sale estetice

Bella Hadid regretă operația de rinoplastie pe care a făcut-o când avea doar 14 ani.

Bella Hadid, declarații sincere despre operațiile sale estetice

După ce a fost dur criticată pentru aspectul său fizic, mulți acuzând-o că a abuzat de operațiile estetice, Bella Hadid recunoaște că în urmă cu mulți ani a apelat la ajutorul unui medic estetician. Într-un interviu acordat revistei Vogue, modelul a mărturisit că la vârsta de 14 ani a suferit o operație de rinoplastie, pe care acum însă, o regretă.

„Aș fi vrut să îmi fi păstrat nasul strămoșilor mei. Cred că mi-ar fi stat bine”, a spus Bella.

Modelul a ținut să precizeze că aceasta este singura intervenție pe care și-a făcut-o la nivelul feței, negând zvonurile conform cărora ar fi apelat la botox sau la fillere.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Oamenii cred că mi-am schimbat toată fața din cauza unei poze cu mine din perioada adolescenței în care eram plinuță. Sunt convinsă că nici tu nu arăți acum așa cum arătai la 13 ani, nu? Nu am folosit niciodată fillere. Să lămurim odată pentru totdeauna asta. Nu am nicio problemă cu ele, dar nu sunt pentru mine. Am suferit de sindromul impostorului, care mă făcea să cred că nu merit nimic din tot ceea ce am. Oamenii mereu au ceva de spus. Întotdeauna am fost neînțeleasă de industria în care lucrez și de oamenii din jurul meu”, a mai spus ea.

De-a lungul timpului, Yolanda Hadid a negat faptul că fiica sa, Bella, ar fi suferit vreo intervenție estetică.

„Niciunul dintre copiii mei nu a apelat la fillere sau la botox și nici nu și-a introdus vreo substanță străină în corp”, spunea Yolanda în 2019.

Același lucru îl susținea în 2018 și Bella, care a declarat pentru publicația InStyle că poate dovedi faptul că nu a apelat la fillere.

Oamenii cred că mi-am făcut multe operații. Și știi ceva? Poți să îmi scanezi fața, dragă. Îmi e frică să îmi pun fillere în buze. Nu vreau să îmi stric fața”.

Citește și:
Hailey Bieber, internată de urgență la spital

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video