Adelina Pestrițu, declarații sincere despre operațiile sale estetice: „Mă accept fix așa cum sunt, cu bune și cu rele…”

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai populare vedete din România, ea fiind urmărită pe rețelele de socializare de aproape 2 milioane de oameni.

Adelina Pestrițu, declarații sincere despre operațiile sale estetice: "Mă accept fix așa cum sunt, cu bune și cu rele..."

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai populare vedete din România, ea fiind urmărită pe rețelele de socializare de aproape 2 milioane de oameni. Acest lucru se datorează și sincerității cu care aceasta le răspunde la întrebări fanilor și relației apropiate pe care o are cu aceștia.

Proporțional cu fanii care îi laudă munca de pe social media, Adelina Pestrițu se confruntă des și cu critici, unele având ca subiect look-ul ei, dar și faptul că a apelat la operații estetice sau că, în trecut, a ales să pozeze nud.

Într-un interviu pe care ni l-a acordat acum ceva timp, Adelina Pestrițu ne-a vorbit cu sinceritate despre cum vede ea conceputul de frumusețe și modul în care aspectul fizic i-a influențat cariera.

„Frumusețea este relativă. Unii te văd frumoasă, alții te văd mai puțin frumoasă, ca să nu zic urâtă. De fapt, este foarte important cum te simți tu în pielea ta. De-a lungul timpului am recurs la anumite ajutoare din partea doctorilor esteticieni pentru a corecta mici defecte, pe care eu le consideram defecte și pe care le vedeam eu, pentru că, apropo de ceea ce ziceam mai devreme, important este cum te simți tu în pielea ta. Am considerat că trebuie să fac anumite retușuri și le-am făcut. Da, am perioade în care mă simt frumoasă, foarte frumoasă sau mai puțin frumoasă”, a declarat ea.

Adelina Pestrițu a vorbit acum și cu publicația VIVA despre criticile pe care le primește după ce a fost sinceră cu privire la intervențiile sale chirurgicale.

„Evident că o să-mi fac îmbunătățiri ori de câte ori voi simți că am nevoie. Invazive, noninvazive și tot ce o să se mai inventeze de acum înainte. Fac surf pe valul numit timp. Mă ajută psihic să știu că mi-am îmbunătățit stilul, lookul, mintea și sufletul. Nu îmi place să mă frustrez, ci să creez.

Niciodată nu m-am prezentat altceva decât sunt de fapt. Cu toate pozele nud, cu toate aparițiile pe care unii le adoră și alții le consideră total nepotrivite, operații, etc. Un lucru poate nu e suficient de clar în această evoluție a mea. Eu mă accept fix așa cum sunt, cu bune și cu rele, în momentul acela al vieții mele. E despre mine și despre ce am învățat eu trecând prin această viață. Nu vreau să fiu altfel!”, a declarat ea pentru sursa citată.

Citește și:
Alexandra Stan a făcut dezvăluiri despre divorțul de Emanuel Necatu: „era toxic ce se întâmpla'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people