Adelina Pestrițu, primele declarații despre zvonurile privind divorțul de Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu a făcut primele declarații despre zvonurile care au apărut în ultima vreme cu privire la divorțul de Virgil Șteblea.

Adelina Pestrițu, primele declarații despre zvonurile privind divorțul de Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu a făcut primele declarații despre zvonurile care au apărut în ultima vreme cu privire la divorțul de Virgil Șteblea și a ținut să se afle chiar de la ea că aceste zvonuri nu au nicio urmă de adevărat.

Vedeta a vorbit pe contul ei de Instagram despre aceste zvonuri, precizând că nu intenționează să facă declarații de fiecare dată când apar astfel de informații în presă și că, în eventualitatea nefericită că acest lucru se va întâmpla, ea va fi cea care va vorbi despre acest aspect al relației ei.

Dați-ne voie, ca vreodată, dacă se va întâmpla să discutăm despre divorț, să vă anunțăm noi, singura sursă veridică în povestea asta. Nu ne mai divorțați voi zilnic. Dacă vreți neapărat statusul relației noastre, suntem bine, cu planuri mari și gânduri bune de viitor. Și tot așteptând vestea mult dorită de voi, divorțul, s-ar putea să primiți alte vești”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

„Nu vă așteptați să mă transform într-un personaj care dezminte fiecare știre. O voi face doar când trebuie și unde trebuie, în instanță”, a mai adăugat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au aniversat recent 4 ani de relație. Cei doi s-au căsătorit civil pe 3 iulie 2019. În același an, pe 20 iulie, cei doi au avut și cununia religioasă. Au împreună o fiică, pe nume Zenaida Maria, în vârstă de 3 ani.

Adelina Pestrițu a împlinit pe 2 februarie vârsta de 35 de ani și, așa cum era de așteptat, a fost copleșită de urări din partea fanilor, dar și de cadouri din partea celor apropiați.

Bineînțeles, și soțul ei, Virgil Șteblea, nu putea lăsa să treacă această zi specială fără un cadou impresionant pentru vedetă. Adelina le-a dezvăluit fanilor care o urmăresc într-un număr mare pe rețelele de socializare ce cadou de lux a primit din partea partenerului ei de cuplu cu ocazia împlinirii a 35 de ani.

Virgil Șteblea și-a impresionat soția cu un cadou special sub forma unor bijuterii cu diamante, mai exact un inel superb, cu o formă inedită și un diamant spectaculos, dar și o cruciuliță cu diamante și un mare buchet de flori.

„Thank you, Virgil Șteblea! Diamonds and Love are FOREVER! (n.red.: Mulțumesc, Virgil Șteblea! Diamantele și Iubirea sunt pentru totdeauna!)”, a scris Adelina Pestrițu pe InstaStory alături de o fotografie cu cadourile primite.

Citește și:
Alexandra Stan a făcut dezvăluiri despre divorțul de Emanuel Necatu: „era toxic ce se întâmpla'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people