Adelina Pestrițu a mers la terapie pentru a-și trata anxietatea. Ce a declarat vedeta?

Adelina Pestrițu a mers la terapie pentru a-și gestiona anxietatea generată de prezența sa în social media. Ce a povestit vedeta?

Adelina Pestrițu a mers la terapie pentru a-și trata anxietatea. Ce a declarat vedeta?

Adelina Pestrițu a mers la terapie și a povestit despre motivele pentru care a ajuns să facă asta într-un interviu acordat publicației Unica. Creatoarea de conținut se bucură de mare succes pe rețelele sociale de la noi, fiind considerată unul dintre cei mai populari influenceri locali, cu 1,8 milioane de oameni urmărindu-i contul de Instagram.

Totuși, popularitatea în online a venit și cu costuri emoționale. Adelina Pestrițu a mers la cabinetul terapeutului pentru a-și gestiona stările de anxietate generate de prezența sa constantă în social media și de feedback-ul primit acolo.

„Am trecut prin perioade triste în care nimic și nimeni nu mă mulțumea. Dar am apelat la psihologi, coach și cărți de dezvoltare personală și spirituală. Chiar și la Feng Shui. Cumva trebuie să avem fiecare dintre noi dreptul la liniște și armonie a sufletului și minții. Și nu trebuie să ne oprim din căutări. Primul pas este să vorbim despre asta, să cerem ajutorul și să nu rămânem noi cu gândurile noastre, pentru că nu este deloc corect față de tine. Un psiholog te poate ajuta să depășești impasul și să reînveți să-ți estimezi valorile, să te vezi cumva din exterior și să îți crești stima de sine.”, a declarat vedeta.

Deși Adelina Pestrițu a mers la terapie și a apelat și la alte metode pentru a-și găsi echilibrul, aceasta a mărturisit că nu simte nici astăzi că a depășit aceste dificultăți.

„Nici acum nu pot spune că mă simt complet vindecată. Și nu cred că sunt mulți care înțeleg cum e să ai tot ce ți-ai dorit vreodată, plus mult peste, și să fii anxios, să îți vină să te izolezi de oameni, să te simți blocat în propria capcană, dar să nu poți face ceva de frică să nu dezamăgești. Te simți responsabil de tot ce s-ar putea întâmpla. (…) Oricât de puternic ai fi, este practic imposibil să faci față presiunii când toți te vor perfect și știi că niciodată nu vei fi. Intervine sentimentul real că nu ești suficient de bun, că oricât te-ai strădui nu este îndeajuns. Da, știu! Mulți le servesc persoanelor publice replica „ți-ai asumat.” Însă nu despre asta este vorba, despre asumare, ci despre trăiri, sentimente, dorința de a fi mai bun, despre dorința de a mulțumi și de a-i face pe alții fericiți.”, a mai povestit aceasta.

Mărturisirea că Adelina Pestrițu a mers la terapeut se alătură unui șir deja lung de confesiuni publice ale celebrităților care se simt din ce în ce mai dispuse să povestească despre problemele lor de sănătate mintală, contribuind astfel la normalizarea discuțiilor despre terapie în spațiul public de la noi.

Citește și:
Chris Noth este acuzat de agresiune sexuală de două femei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people