De ce nu apare fiica Adelinei Pestrițu în postările mamei ei? „E cea mai bună decizie”

Fiica Adelinei Pestrițu, Zenaida, nu mai apare de luni bune în postările mamei sale, celebră pe Internet. Acum, creatoarea de conținut a dezvăluit motivele deciziei.

De ce nu apare fiica Adelinei Pestrițu în postările mamei ei? „E cea mai bună decizie”

Fiica Adelinei Pestrițu nu mai apare de la o vreme pe social media, unde creatoarea de conținut în vârstă de 34 de ani este urmărită de peste 1.800.000 de fani. Pestrițu, căsătorită cu Virgil Șteblea, a născut-o pe Zenaida Maria în urmă cu trei ani, în vara lui 2018, moment din care a început să împărtășească cu fanii o mulțime de imagini cu nou-născuta, ba chiar a și creat o pagină dedicată imaginilor cu fetița. Însă aceasta a decis, în cele din urmă, să șteargă acel cont de social media, și a încetat să mai distribuie pe conturile personale imagini cu ea.

Motivul pentru care Zenaida, fiica Adelinei Pestrițu, nu mai apare astăzi deloc pe social media a fost explicat chiar de mama ei, într-un interviu acordat revistei VIVA!, pe a cărei copertă a și apărut la un moment dat alături de familia sa. „Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle, fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.”

Fiica Adelinei Pestrițu și bunăstarea ei rămân pe primul loc pentru vedetă, cu toate că aceasta e foarte ocupată și își petrece mare parte a timpului muncind la felurite campanii pentru brand-uri și proiecte. „Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor.”

Citește și:
Andreea Marin dezvăluie de ce nu se căsătorește cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people