Ce cadou impresionant a primit Adelina Pestrițu de la soțul ei, cu ocazia împlinirii a 35 de ani

Adelina Pestrițu a împlinit pe 2 februarie vârsta de 35 de ani.

Ce cadou impresionant a primit Adelina Pestrițu de la soțul ei, cu ocazia împlinirii a 35 de ani

Adelina Pestrițu a împlinit pe 2 februarie vârsta de 35 de ani și, așa cum era de așteptat, a fost copleșită de urări din partea fanilor, dar și de cadouri din partea celor apropiați.

Bineînțeles, și soțul ei, Virgil Șteblea, nu putea lăsa să treacă această zi specială fără un cadou impresionant pentru vedetă. Adelina le-a dezvăluit fanilor care o urmăresc într-un număr mare pe rețelele de socializare ce cadou de lux a primit din partea partenerului ei de cuplu cu ocazia împlinirii a 35 de ani.

Virgil Șteblea și-a impresionat soția cu un cadou special sub forma unor bijuterii cu diamante, mai exact un inel superb, cu o formă inedită și un diamant spectaculos, dar și o cruciuliță cu diamante și un mare buchet de flori.

„Thank you, Virgil Șteblea! Diamonds and Love are FOREVER! (n.red.: Mulțumesc, Virgil Șteblea! Diamantele și Iubirea sunt pentru totdeauna!)”, a scris Adelina Pestrițu pe InstaStory alături de o fotografie cu cadourile primite.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au aniversat recent 4 ani de relație. Cei doi s-au căsătorit civil pe 3 iulie 2019. În același an, pe 20 iulie, cei doi au avut și cununia religioasă. Au împreună o fiică, pe nume Zenaida Maria, în vârstă de 3 ani.

Adelina Pestrițu a făcut mărturisiri inedite într-un interviu acordat revistei VIVA! despre căsnicia cu Virgil Șteblea. În cazul lor încrederea este cea mai importantă. „O simt consolidată și avem încredere reciproc unul în celălalt, ceea ce îmi dă o stare de bine și liniște interioară. Sunt lucruri de bază în orice cuplu. Ne cunoaștem limitele și nu apăsăm accelerația mai mult decât este cazul. Suntem transparenți și nu există minut din zi să nu știm unul de celălalt. Ne spunem absolut orice avem pe suflet. Ne știm toate parolele și nu avem secrete.”

Adelina Pestrițu recunoște că și ea și soțul ei au parte de discuții în contradictoriu, însă preferă să se concentreze pe lucrurile frumoase din relația lor, iar ceea ce contează este că reușesc să depășească acele clipe. „N-am întâlnit o relație perfectă și nici nu cred că există. Sunt și momente în care avem păreri în contradictoriu, dar nu facem o tragedie din asta. Sunt zile mai bune și zile mai puțin bune. Conviețuirea nu e simplă, dar are atât farmec! Practic, ne este invadată intimitatea și în momentele în care vrem să fim doar noi. Divergențe se pot naște și de la o omletă prea rumenită dacă e Mercur retrograd (râde). Important este că știm să le depășim.”

Citește și:
Alexandra Stan a făcut dezvăluiri despre divorțul de Emanuel Necatu: „era toxic ce se întâmpla'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people