Paula Herlo și Cristian Leonte, secretele unui cuplu discret

Paula Herlo și Cristian Leonte de la România, te iubesc! formează un cuplu de mulți ani, însă au fost mereu discreți în legătură cu căsnicia lor, lăsând reușitele profesionale să vorbească pentru ei.

Paula Herlo și Cristian Leonte, secretele unui cuplu discret

Paula Herlo și Cristian Leonte sunt împreună și acasă, și la locul de muncă de 16 ani. Cei doi lucrează în același proiect, emisiunea PRO TV „România, te iubesc!”, un program lansat în 2008 prin intermediul căruia cei doi, alături de Alex Dima, Rareş Năstase, Cosmin Savu și Paul Angelescu aduc în faţă telespectatorilor reportaje şi investigaţii care au schimbat legi şi mentalităţi. Emisiunea, mai exact campania Paulei Herlo, „Tu ştii ce mai face copilul tău?”, a fost chiar recompensată cu un trofeu Emmy, și a generat o lege privind protecția copiilor.

Dincolo de activitatea lor profesională notabilă, puțină lume știe că Paula Herlo și Cristian Leonte sunt împreună și că au doi copii, Ania și Vladimir. Într-un interviu recent acordat revistei VIVA!, Paula Herlo a mărturisit că nu știe care este secretul unei relații de durată.

„Nu cunosc secretele! Dacă le-aș ști, le-aș scoate la vânzare. Aș face bani spunându-le oamenilor cum să își ducă viețile împreună. Nu cred că există rețete sau secrete. Există căsnicii cu bune și cu rele. Noi lucrăm în aceeași redacție, dar ne întâlnim rar, așa că relația noastră profesională e perfectă. Scântei nu ies pentru că, profesional, vorbim aceeași limbă”, a declarat aceasta.

Relația dintre Paula Herlo și Cristian Leonte a fost discutată și de acesta din urmă, cu ceva timp în urmă: „Noi doi avem noroc, rareori lucrăm efectiv împreună. Au fost câțiva ani în care am avut birou unul lângă altul, iar când nu era bine, nu era bine. Dar sunt convins că deja oamenii știu că Paula e o profesionistă aparte, ea nu doar folosește informația, ci o urmărește până la detalii și implicații extinse, așa că, atunci când îi cer un sfat sau verific ceva, îmi iau notițe. Sigur că e un avantaj că nu e nevoie niciodată să spun de unde vin noaptea târziu… Se poate verifica cu emisia. Sau unde plec așa devreme”.

Citește și:
Daniel Craig dezvăluie motivul pentru care preferă să meargă în baruri gay

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people