Daniel Craig dezvăluie motivul pentru care preferă să meargă în baruri gay

De ce preferă Daniel Craig să meargă în gay bars.

Daniel Craig dezvăluie motivul pentru care preferă să meargă în baruri gay

Daniel Craig, care l-a interpretat timp de 15 ani pe James Bond, a dezvăluit recent că preferă mai degrabă să frecventeze barurile gay decât cele heterosexuale.

„Merg în baruri gay de când mă știu”, i-a spus Craig lui Bruce Bozzi, la podcastul Lunch with Bruce. „Unul dintre motive: pentru că nu mă iau la bătaie în barurile gay atât de des.”

Aparent, actorul de 53 de ani a început să facă asta în tinerețe, ca să evite „să fie luat la pumni”, o chestie, spune el, destul de comună noaptea, în localurile heterosexuale.

Daniel Craig, care este căsătorit de zece ani cu actrița Rachel Weisz, a spus că în barurile gay nu numai că se putea distra liniștit, ci avea și șanse mari de a întâlni femei mișto. „Toată lumea era liniștită, toată lumea. Nu trebuia să-ți declari sexualitatea. Era OK. Și era un loc foarte sigur. Și puteai întâlni fete acolo, pentru că sunt multe fete acolo, exact pentru același motiv pentru care eram și eu acolo. Ăsta a fost un fel de motiv ulterior.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Comentariile lui Craig au avut un evident ecou în comunitatea LGBTQ+, care s-a bucurat să audă de preferințele lui, dar actorul nu a scăpat fără o serie de reacții negative. „Bine, ultima parte este un pic cam grosolană, dar cine dintre noi nu a dus un prieten straight la un bar gay, și ăla a ajuns să agațe”, a scris revista The Glue.

Bruce Bozzi, un vechi prieten al lui Craig care este căsătorit cu agentul artistic Bryan Lourd, și-a amintit chiar că au fost fotografiați îmbrățișându-se în fața unui bar gay din California, în 2010, ceea ce la vremea respectivă a făcut tabloidele să lanseze speculații despre posibila bisexualitate a lui Craig. „Suntem tactili, ne iubim. Ne luăm în brațe, este în regulă. Suntem ditai bărbații”, a spus Craig, în cadrul podcastului. „Ironia este, știi, că am fost prinși, ceea ce a fost cam ciudat, pentru că nu făceam nimic greșit.”

Citește și:
De ce Daniel Craig nu vrea să lase niciun ban din averea sa copiilor săi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video