Hailey Bieber, internată de urgență la spital

„A fost unul dintre cele mai înfricoșătoare momente prin care am trecut vreodată", a mărturisit Hailey Bieber pe contul său de Instagram.

Hailey Bieber, internată de urgență la spital

Hailey Bieber a povestit pe contul său de Instagram că săptămâna trecută a fost internată de urgență la spital din cauza unui cheag de sânge format pe creier. Modelul a precizat că simptomele pe care le-a resimțit au fost asemănătoare cu cele ale unui atac vascular cerebral.

„Joi dimineață, luam micul dejun împreună cu soțul meu, când am început să am simptome asemănătoare cu cele ale unui atac vascular cerebral și am fost dusă la spital. Medicii și-au dat seama că aveam un mic cheag de sânge format pe creier, care mi-a cauzat o lipsă de oxigen. Corpul meu și-a făcut treaba și a trecut de la sine. M-am recuperat complet în câteva ore. Deși acesta a fost, cu siguranță, unul dintre cele mai înfricoșătoare momente prin care am trecut vreodată, sunt acasă acum și mă simt bine. Sunt foarte recunoscătoare medicilor și asistentelor care au avut grijă de mine”, a spus Hailey pe Instagram.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Aceasta a ținut și să le mulțumească tuturor celor care s-au preocupat pentru starea sa de sănătate și care i-au trimis mesaje de susținere.

Incidentul vine la puțin timp după ce soțul său, Justin Bieber, a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19. Medicii au afirmat inițial că episodul prin care a trecut Hailey ar putea avea legătură cu efectele cauzate de infecția cu coronavirus.

În iulie 2018, Hailey și Justin s-au logodit în Bahamas iar două luni mai târziu s-au și căsătorit, printr-o ceremonie secretă în New York. Aceștia și-au sărbătorit încă o dată mariajul printr-o nuntă religioasă în Carolina de Sud, în septembrie 2019.

Într-un interviu acordat pentru ELLE USA, Hailey a făcut câteva declarații despre provocările pe care le-a întâmpinat până acum în căsnicia cu Justin.

El a fost foarte bolnav. A fost diagnosticat cu boala Lyme și a trebuit să ia destul de multe pastile. A fost dificil deoarece persoanele din jur erau rele și judecau, spunând că el ia droguri, când de fapt, el nu era sănătos și nu știam de ce. Am încercat să îl ajut să vedem ce este în neregulă și ce se întâmplă. Acum el este sănătos. Este un bărbat incredibil. Nu există nici un alt bărbat cu care aș vrea să îmi petrec restul vieții”, spunea Hailey în urmă cu doi ani.

Citește și:
Selma Blair, agresată fizic și verbal de fostul său iubit

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video