Un video cu Justin Bieber și Hailey Baldwin a ajuns viral pe Internet. Care este motivul

Justin Bieber se află în mijlocul unei controverse după ce un clip video cu el și soția lui, Hailey Baldwin, a ajuns viral pe Internet.

Un video cu Justin Bieber și Hailey Baldwin a ajuns viral pe Internet. Care este motivul

Justin Bieber este protagonistul unei noi controverse pe Internet. Artistul apare într-un clip video care a circulat pe social media în timp ce pare că țipă la soția lui, Hailey Baldwin, și că e vizibil deranjat după un show pe care l-a susținut la un club de noapte din Las Vegas, alături de DJ-ul Diplo

În acest video îl putem vedea pe Justin Bieber gesticulând și vorbind cu Hailey Baldwin, în timp ce se plimbau în cazinou, fiind însoțiți de către câțiva agenți de pază. Prima versiune a clipului care a ajuns viral, inițial pe TikTok, a fost ștearsă.

Însă, fanii cântărețului vin în apărarea acestuia și spun că el și Hailey Baldwin nu erau într-un moment tensionat, ci mai degrabă că Justin Bieber era pur și simplu entuziasmat după show. „El nu țipa și am asistat la ceea ce s-a întâmplat. Era plin de adrenalină. Nu răspândiți informații false despre cineva, mai ales atunci spui ceea ce ți pare ție”, a scris un utilizator pe Twitter, care susține că a fost martor la acea scenă.

De asemenea, a adăugat că „el nu era supărat pe Hailey și nu țipa de ea. Urăsc modul în care este portretizat ca tipul rău atunci când este departe de a fi așa.”

„Prietenii mei și cu mine am fost în spatele lui toată noaptea, el era în cea mai bună dispoziție și îi povestea ceva”, a completat altcineva pe Twitter.

Pe lângă Justin Bieber și Hailey Baldwin, au mai fost prezente la acel show și alte vedete, cum ar fi Megan Fox și iubitul ei, Machine Gun Kelly.

Citește și:
Filmările la noul Sex and the City sunt în toi, iar noi avem primele imagini! GALERIE FOTO

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people