Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au sărbătorit 21 de ani de căsnicie

Cu ocazia împlinirii a 21 de ani de la căsătorie, Michael Douglas i-a transmis un mesaj emoționant soției sale, Catherine Zeta-Jones.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au sărbătorit 21 de ani de căsnicie

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Cei doi au sărbătorit 21 de căsnicie, iar pentru a marca această zi specială, actorul în vârstă de 77 de ani a postat pe contul său de Instagram un clip video emoționant, ce prezintă mai multe momente importante din viața cuplului (inclusiv nunta lor din 2000).

„La mulți ani, draga mea Catherine! Te iubesc foarte mult @catherinezetajones ❤️ #21deani”, a fost mesajul care a însoțit video-ul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

De asemenea, și Catherine Zeta-Jones a împărtășit cu fanii de pe Instagram un mesaj emoționant cu această ocazie, însoțit de o fotografie cu soțul ei, Michael Douglas. „La mulți ani, Michael. De 21 de ani m-ai avut alături. De peste 21 de ani avem dragostea noastră. Te iubesc!”

Anul trecut, actorul a postat pe Instagram un mesaj vocal în care a povestit prima întâlnire cu actuala lui soție. Se pare că totul a început cu vizionarea filmului Masca lui Zorro, unde Zeta-Jones a făcut unul dintre cele mai importante roluri ale carierei.

„Mă uitam la film și mă gândeam: „Wow, cine e fata asta, e incredibilă.” O lună mai târziu eram la Deauville Film Festival. M-am uitat pe program și am văzut că în ziua următoare urma să fie proiectat Zorro. Așa că am rugat-o pe asistenta mea să se intereseze dacă Catherine Zeta-Jones va fi prezentă și dacă vine singură. Și dacă este singură, dacă ar vrea să bem ceva împreună”, își amintește Michael Douglas.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Asistenta lui Michael Douglas a reușit să stabilească o întâlnire între cei doi: „În următoarea zi a venit alături de Antonio Banderas și Melanie Griffith, am băut ceva cu ea și apoi m-a invitat să luăm cina alături de compania ei. Mă gândeam: „lucrurile merg bine.” După cină, actrița a trebuit să plece, dar Michael Douglas i-a spus că el va fi la barul hotelului în cazul în care ar vrea să se reîntâlnească.

Catherine Zeta-Jones s-a întors după el, iar Michael Douglas a venit cu o replică îndrăzneață: „Voi fi tatăl copiilor tăi.” Actrița s-a uitat la el și i-a zis înainte să plece: „Am auzit multe despre tine, se pare că e totul adevărat. O seară bună”, așa că Douglas a crezut că a stricat totul. Cei doi s-au reîntâlnit, iar „restul e istorie”, spune Michael Douglas.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în 2000 și au împreună doi copii: Dylan și Carys.

Citește și:
Kim Kardashian și Pete Davidson, prima poză oficială de pe Instagram

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video