Kim Kardashian și Pete Davidson, prima poză oficială de pe Instagram

Pete Davidson și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Kim Kardashian, dar și de mama acesteia, Kris Jenner.

Kim Kardashian și Pete Davidson, prima poză oficială de pe Instagram

Se pare că relația lui Kim Kardashian cu Pete Davidson este din ce în ce mai serioasă. Cei doi și-au făcut debutul pe Instagram printr-o fotografie în care se aflau alături de mama lui Kim, Kris Jenner, dar și de rapper-ul Flavor Flav. Cel din urmă fiind de fapt și cel care a postat poza, cu ocazia zilei de naștere a lui Pete, care a împlinit 28 de ani.

„Sărbătorind ziua de naștere a fiului meu adoptat, Pete Davidson, alături de legendele @kimkardashian și @krisjenner”, a scris acesta în descrierea fotografiei.

La începutul acestei luni, Kim Kardashian și Pete Davidson au fost surprinși în timp ce luau cina într-un restaurant exclusivist din New York. Se pare însă că cei doi nu au fost singuri, ci însoțiți de un grup de prieteni comuni. Kim a fost cea care a părăsit prima restaurantul, îndreptându-se singură către mașina sa.

Potrivit TMZ, aceasta a fost a doua întâlnire a celor două vedete, acestea luând cina și cu o seară înainte la unul dintre restaurantele preferate ale lui Pete din Staten Island, Campania. În plus, în weekendul de Halloween, Kim și Pete Davidson au fost fotografiați ținându-se de mână într-un rollercoaster la Knotts Scary Farm din Buena Park, California.

Potrivit mai multor surse apropiate, vedeta reality show-ului Keeping Up with the Kardashians este extrem de fericită în compania tânărului comediant. „O face să se simtă bine și e nerăbdătoare să vadă cum vor evolua lucrurile”, a declarat o sursă pentru US Weekly. Aceasta a mai adăugat și că Pete „o face să râdă” și că după fiecare întâlnire pe care o are cu el este extrem de entuziasmată.

Însă, conform publicației She Knows, Kanye West ar fi deranjat de aceste apariții ale lui Kim. Surse Hollywood Life au transmis că rapperul a fost „dezamăgit” de viitoarea sa fostă soție, care s-a afișat în public cu un alt bărbat înainte de finalizarea divorțului. Ba chiar se pare că a rugat-o „să se abțină” de la a mai face asta până la semnarea actelor.

West consideră că ieșirea lui Kim în parcul de distracții „nu dă bine pentru familia lor și nici pentru ea sau în ochii lui Dumnezeu”, susține sursa.

Citește și:
Bradley Cooper și Irina Shayk, surprinși braț la braț pe străzile din New York

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people