Selma Blair, agresată fizic și verbal de fostul său iubit

Selma Blair a obținut un ordin de restricție împotriva fostului său iubit, după ce acesta ar fi agresat-o fizic și verbal.

Selma Blair, agresată fizic și verbal de fostul său iubit

Selma Blair a obținut recent un ordin de restricție împotriva fostului său iubit, Ronald Carlson. Potrivit actriței în vârstă de 49 ani, bărbatul ar fi agresat-o atât fizic, cât și verbal. Printre documentele prezentate de către avocații lui Blair se numără și câteva imagini, în care se pot observa mai multe vânătăi și semne roșii pe gâtul actriței.

Selma Blair susține că Ronald Carlson a încercat să o stranguleze în propria sa casă din Los Angeles. Incidentul s-ar fi întâmplat pe 22 februarie, când Ronald Carlson s-a prezentat la domiciliul actriței pentru a-i returna un televizor. Potrivit declarațiilor lui Blair, întâlnirea ar fi degenerat rapid, Carlson devenind agresiv atât verbal, cât și fizic.

„Ai dat-o în bară, nu poți să faci nimic, nu poți să iubești pe nimeni, ești inutilă. Nu merit asta. Pot să fiu cu cineva mult mai bun decât tine!”, i-ar fi spus Carlson fostei sale iubite.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Actrița a declarat că nu a rămas indiferentă la aceste atacuri verbale și că l-a atacat pe Carlson, introducându-și degetele în ochii și în gura bărbatului. Carlson i-ar fi acoperit fața și gura cu mâinile, lăsând-o în imposibilitatea de a mai respira și făcând-o să își piardă cunoștința. Când polițiștii au ajuns la locul incidentului, Blair se confrunta cu o sângerare nazală și și-a pierdut din nou cunoștința. Medicii au decis atunci să o ducă la spital pentru mai multe investigații și pentru a-i oferi îngrijiri. Actrița suferă de scleroză multiplă și a mărturisit că la momentul respectiv se afla sub tratament. În plus, aceasta susține că i-a spus fostului său partener că starea ei de sănătate nu era una bună.

În urma acestui incident, Ronald Carlson a fost arestat pentru acte de violență domestică, iar Blair a obținut un ordin de restricție împotriva lui. 15 zile mai târziu, bărbatul a cerut și el un ordin de restricție împotriva lui Blair, susținând că aceasta l-a atacat și că i-a jignit fiica, numind-o „ratată.” Ronald Carlson neagă că ar fi agresat-o fizic pe actriță, susținând că doar s-a apărat împotriva atacurilor sale.

Citește și:
Elon Musk și Grimes s-au despărțit după ce au devenit din nou părinți

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video