Prima reacție a lui Brad Pitt după ce Angelina Jolie vrea să depună mărturie împotriva lui, acuzându-l de violență domestică

Angelina Jolie a depus noi documente care să-i susțină acuzațiile de violență domestică împotriva lui Brad Pitt, iar acum iese la iveală și reacția actorului.

Prima reacție a lui Brad Pitt după ce Angelina Jolie vrea să depună mărturie împotriva lui, acuzându-l de violență domestică

Mai multe surse apropiate lui Brad Pitt au vorbit cu presa de peste Ocean și au oferit detalii despre reacția celebrului actor după ce s-a aflat că Angelina Jolie vrea să depună mărturie împotriva lui în procesul de custodie, acuzându-l de violență domestică.

„Brad are inima frântă pentru că Angelina a ales să meargă pe acest drum. Încă mai există multe emoții și sentimente cu privire la căsătoria lor. El și-a asumat responsabilitatea pentru acțiunile lui și pentru problemele pe care le-a cauzat în trecut, a renunțat complet la alcool”, a precizat o sursă pentru Page Six.

„Căsătoria lor a fost foarte pasională și toxică uneori – ca în cazul multor cupluri – au existat multe certuri, însă au avut parte și de o mulțime de momente plăcute împreună. El a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu alcoolul și drogurile pe durata căsătoriei lor, însă nu a fost niciodată pus sub acuzare”, a completat sursa.

„Brad și echipa lui nu au atacat-o niciodată pe Angelina. Însă în acest moment, echipa lui crede că acțiunile Angelinei și dorința de a depune mărturie este o mișcare calculată pentru ca deznodământul procesului să fie în favoarea ei. Brad se simte din ce în ce mai izolat de copiii lui și este devastat de acest aspect”, a mai precizat o altă sursă.

Maddox Jolie-Pitt, fiul cel mare al fostului cuplu Brad Pitt & Angelina Jolie, a depus mărturie la tribunal împotriva tatălui său, în lungul proces de custodie dintre cele două vedete.

„Maddox a depus mărturie ca adult în disputa cu privire la custodia copiiilor și nu a fost deloc îngăduitor în ceea ce îl privește pe Brad Pitt”, a declarat o sursă pentru Us Weekly. „Deja el nu mai folosește Pitt ca nume de familie în documentele care nu sunt legale și folosește numai Jolie. Maddox vrea să își schimbe legal numele de familie pentru a fi numai Jolie, însă Angelina nu este de acord cu acest lucru”.

În 2016 au apărut unele știri cu privire la un incident care a avut loc în Brad Pitt și Maddox în timpul unei deplasări cu avionul privat al familiei, incident care a avut lor în fața Angelinei Jolie și a celorlalți copii ai cuplului. Pitt a fost atunci investigat de autoritățile americane pentru presupus abuz asupra minorilor, însă a fost declarat nevinovat.

Pe 12 martie, Angelina Jolie, în vârstă de 45 de ani, a depus în justiție noi documente din care reiese că atât ea, cât și copiii ei pot oferi dovezi și pot depune mărturie că Brad Pitt este vinovat de abuz domestic.

O sursă apropiată actorului de 57 de ani a declarat pentru Us Weekly că mișcarea lui Jolie nu este altceva decât o încercare de a-i face rău fostului ei soț.

În ultimii patru ani și jumătate au existat o serie de cereri făcute de Angelina, care au fost revizuite și nu au fost justificate,” a spus acesta. „Copiii au mai fost folosiți de Angelina pentru a-l răni pe Brad și înainte, și aceasta este o continuare a acelui comportament. Această scurgere de documente de către al patrulea sau al cincilea set de avocați a fost făcută pentru a-l răni pe Brad.”

Angelina și Brad au devenit un cuplu după ce au jucat împreună în filmul Mr. and Mrs. Smith, din 2004, și s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie. Ea a inovcat diferențele ireconciliabile ca fiind cauza separării lor, care trenează din punct de vedere legal, deși cei doi sunt single, în mod oficial, din aprilie 2019. Actorii au șase copii, pe a căror custodie încă nu au căzut complet de acord: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani.

O altă sursă Us Weekly a declarat, făcând referire la acest divorț a cărui soluționare nu pare să se întrevadă: „Brad și Angelina sunt la fel de responsabili pentru drama nesfârșită”.

Citește și:
Donald Trump își dorește ca Meghan Markle să candideze la președinția SUA

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people