Elon Musk și Grimes s-au despărțit după ce au devenit din nou părinți

Elon Musk și Grimes s-au despărțit, din nou, la scurt timp după ce s-ar fi împăcat. Anunțul a fost făcut de artistă pe Twitter.

Elon Musk și Grimes s-au despărțit după ce au devenit din nou părinți

La câteva ore după ce a apărut vestea că Grimes și Elon Musk sunt din nou împreună și că au devenit părinți prin intermediul unei mame surogat, cântăreața a dezvăluit că ea și fondatorul Tesla s-au despărțit.

Elon Musk și Grimes s-au despărțit la scurt timp după împăcare

„Eu și E ne-am despărțit din nou de când a fost scris acest articol, haha, dar el este cel mai bun prieten și iubirea vieții mele. Cred că Devin a scris acea parte a poveștii foarte bine”, a scris Grimes pe Twitter.

Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, Grimes a spus că ea și partenerul ei au apelat la o mamă surogat pentru nașterea fiicei lor, Exa Dark Sideræl, în decembrie, după ce ea și Musk s-ar fi împăcat. Cântăreața a povestit că deși se iubesc foarte mult și sunt precum niște iubiți, locuiesc în case separate. Cu toate acestea, consideră că sunt cei mai buni prieteni și petrec timp de calitate în familie.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cei doi locuiau deja separat

„Probabil că m-aș referi la el ca fiind iubitul meu, dar suntem foarte fluizi. Locuim în case separate. Suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem tot timpul. Pur și simplu avem propria noastră chestie și nu mă aștept ca alți oameni să înțeleagă. Este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Avem nevoie să fim liberi”, a explicat ea.

În ciuda faptului că s-au despărțit, se pare că Musk, în vârstă de 50 de ani, și Grimes, în vârstă de 33 de ani, au încă planuri de a-și mări familia. Cântăreața a precizat că și-au dorit întotdeauna „cel puțin trei sau patru” copii împreună, semn că vestea că ar putea deveni din nou părinți nu ar trebui să ne surprindă.

Musk și Grimes mai au împreună un copil, pe X Æ A-XII. De asemenea, CEO-ul Tesla și SpaceX îi mai are pe gemenii Griffin și Xavier, în vârstă de 18 ani, și pe tripleții Damian, Saxon și Kai, în vârstă de 16 ani, dintr-o căsătorie anterioară cu autoarea Justine Wilson.

Citește și:
Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video