Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă în instanță pentru faimoasa lor proprietate din Franța, Château Miraval.

Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt

Războiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt pare că nu se va termina niciodată. Pe lângă procesul de custodie în care se află de ani buni, actorul a mai intentat un proces împotriva fostei sale soții.

Angelina Jolie este acuzată că și-a vândut ilegal acțiunile pe care le deține la faimoasa lor proprietate din Franța, Château Miraval. Pitt susține că el și actrița căzuseră de comun acord să nu își vândă acțiunile fără a primi aprobarea celuilalt. Acesta a mai adăugat și faptul că Angelina și-ar fi vândut partea antreprenorului rus Yuri Shefler, fără a obține mai întâi consimţământul său.

Brad Pitt și Angelina Jolie au cumpărat Château Miraval în 2008 pentru suma de 28,4 milioane de dolari. Potrivit surselor, în 2008 Brad deținea 60% din acțiuni, iar Angelina 40%. Abia în 2013 cei doi au ajuns să aibă un procent egal de acțiuni. Cei doi s-au căsătorit aici în august 2014.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Pitt a dezvoltat podgoria de la Miraval într-o afacere de milioane de dolari. Potrivit actelor de judecată, din 2013 „Angelina Jolie a încetat să mai contribuie la renovări, în timp ce Pitt a continuat să investească milioane de dolari… [finanțând] aproximativ 70% din investiția cuplului în Miraval.”

În luna ianuarie a anului trecut, Jolie ar fi încercat să-l informeze pe Pitt că dorește să-și vândă acțiunile. Aceasta și-a motivat decizia declarând că la momentul achiziționării își dorea să dezvolte „o afacere de familie.”

În octombrie au apărut și primele știri care susțineau că partea Angelinei a fost cumpărată de Tenute del Mondo, o divizie de vinuri a Grupului Stoli. Vânzarea a fost o surpriză pentru Brad Pitt, care susține că nu se mai poate bucura de proprietatea ta și nu mai poate controla afacerea pe care a dezvoltat-o. Actorul ar fi încercat să negocieze cumpărarea acțiunilor de la fosta lui soție, însă aceasta deja le vânduse.

Citește și:
Pamela Anderson, prima apariție publică de când a anunțat că divorțează a cincea oară

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video